Thread Closed 
Nimic mai mult decat putina liniste..
17 Apr 2010, 22:20
Chiar atunci usa camerei se tranti de perete facand un zgomot asurzitor. Inauntru, pasi in lumina plapanda a lunii, Rose. Inchise usa si se sprijini de perete tragandu-si suflul.
" - Unde....naiba....ai fost...?" intreba fata sfarsita, uitandu-se la sora ei geamana, Bellyshor.
" - Aaa...pai nu puteam sa dorm, asa ca am venit aici. Iar cu timpul mi s-au alaturat si Neo, Anne si..." raspunse Bell, dar fu intrerupta.
" - Tu cine esti? " il intreba Rose pe singurul baiat din incapere.
Acesta se isi atinti privirea asupra ei si zambi larg, prezentandu-se.
" - Eu sunt Dragos, Dragos Diggory. Sunt la Ochi-de-Soim."
" - Buna, Dragos. Eu sunt Rose. Eu sunt la Cercetasi si sunt sora lui Bell." raspunse Rose coborand privirea si rusinandu-se de faptul ca-l luase asa de brusc.
" - Dar tu ce cauti aici??" intreba curioasa Bell, spulberand linistea mormantala care se asternuse in camera.
" - Pai...eu...am avut un cosmar..si cand m-am trezit si am vazut ca nu erai in pat am stiut ca ai venit aici."
" - A...si apropo..." facu Bellyshor..." de ce aratai asa de palida de parca l-ai fi vazut pe Voldemord, cand ai intrat aici?"
" - Ei..." pufni Rose in ras..." Era Peeves. Alerga dupa mine si ma ameninta ca-l striga pe Filch. Mi-am cam batut joc de el zilele trecute spunandu-i ca Baronul e foarte suparat pentru ce facuse, asa ca s-a enervat cand a aflat ca-l mintisem. Dar cand sa ma ascund, a aparut matza aia blestemata de Doamna Norris, si atunci am crezut ca am intrat in belele."
" - Se pare ca ai avut o aventura pe cinste." zambi surioara ei amuzata de intamplarile petrecute."
" - Hey, haideti sa mergem undeva." propuse Dragos." Doar nu aveti de gand sa stati toata noaptea aici..."
" - Dar ce facem cu Neo si Anne?" intreba ingrijorata Bell.
" - Se pare ca s-au trezit deja." zise Rose privind doua somnoroase intinzandu-se nevoie mare in patul calduros...

Rose Evans

Half-Blood

[Image: 250v610.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Nimic mai mult decat putina liniste.. - by Rose Evans - 17 Apr 2010, 22:20

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Mai mult sau mai putin singura Alexandra Victoria Cooper 2 1,549 11 Aug 2011, 21:01
Last Post: Alexandra Victoria Cooper