Thread Closed 
Nimic mai mult decat putina liniste..
18 Apr 2010, 10:59
Dragos isi ridica privirile si observa ca Bellyshor adormise. Avea pe fata un zambet dulce, care era un semn clar ca visa ceva frumos. Isi simtea pulsul crescut, in fata unei asemenea frumuseti. Perdeaua de par ciocolatiu ce se revarsa peste umar acoperea pielea palida ca un vesmant protector. Vroia sa stea asa pentru totdeauna, sa nu se mai termine acea clipa. Dar curand fu intrerupt de Rose, care isi drese glasul.
"-Si, ce mai faci?" intreba ea.
"-Hmm, foarte bine.." spuse el, sperand sa nu inceapa din nou cu coreenii ei. Avea fobie de Coreea, mama lui il teroriza zilnic cu serialele ei. Dar se pare ca de data asta va avea aceeasi soarta.
"-Si, ce hobby-uri ai?" intreba ea.
"-Pai, nimic interesant. Ce ii place unui baiat" raspunse el.
"-Aaa, mie imi plac super mult serialele coreene, si tot ce tine de ele. Nunim a mea e stresata zilnic.." incepu Rose, dar Dragos o intrerupse:
"-Te rog nu-mi vorbi mie de coreeana, am aceleasi sentimente ca si Bellyshor despre aceasta natiune" zise el, disperat.
"-A, bine atunci" raspunse si Rose, usor dezamagita.
Asta ii mai lipsea-inca o persoana obsedata de coreeana si la Hogwarts, nu destul ca avea una acasa. Se ridica incet de pe canapea, sa nu o miste pe Bell si merse langa raftul cu carti. Alese una care se chema Tot ce trebuie stiut despre magia defensiva. Se aseza inapoi pe canapea, mai aproape de Bell, si intinse mana spre incheietura ei ce se odihnea. Incepu sa mangaie incet pielea palida si catifelata, in timp ce Bell era cuprinsa intr-un somn adanc. Isi dorea sa ramana asa pentru totdeauna, dar nu putea evita ca fata sa se trezeasca. Oricum, trebuia sa prelungeasca acest moment cat de mult posibil....

[Image: Ravieuserbar.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Nimic mai mult decat putina liniste.. - by Dragos Diggory - 18 Apr 2010, 10:59

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Mai mult sau mai putin singura Alexandra Victoria Cooper 2 1,549 11 Aug 2011, 21:01
Last Post: Alexandra Victoria Cooper