Excursie la Beauxbutons
|
18 Apr 2010, 13:56
|||
|
|||
Bell ramase in bratele lui Dragos, si nu isi dadu seama ca Tora avea deja piciorul bandajat pana cand infirmiera nu isi drese glasul.
"-Aaa, scuze" murmura ea. "-Esti bine, Tora?" intreba Dragos. "Vrei sa te ajut??" "-Nu, sunt ok, haideti sa mergem" spuse fata, zambind. "-Si unde mergem acum?" intreba Bell. "-Pai, eu merg in camera mea" sopti Tora, dand semne ca piciorul ei inca durea. "-Ok, vin cu tine" spuse Bell, fara ezitare. "-Dragos, tu ce faci?" intreba Tora, incercand sa'i atraga atentia lui Bell. "-Eu, uhmm, ma duc si eu in camera mea" spuse baiatul, oftand incetisor. "-Ne vedem mai tarziu" raspunse Bell, zambindu'i. Se despartira cand ajunsera in salon, iar Bell si Tora se indreptara spre camera lor. Ajunsera in dormitor, iar Tora se tranti pe pat. "-Ai probleme cerebrale?? De ce ai venit cu mine?" intreba ea, socata. "-Nu puteam sa te las singura" murmura Bell. "-Dar Dragos? Pe el ai putut" spuse ea. "-Dar el nu e ranit, lasa ca ne intalnim diseara, nu se intampla nimic" raspunse Bell, dandu'si haina jos. "-Mda" mormai Tora, privind'o suspicioasa. "-Merg sa fac un dus.." spuse Bell, si se indrepta cu haine de schimb spre baie. Dupa mult timp, Tora o striga: "-Mai traiesti????" "-Daa" raspunse Bell. Apa calda facea minuni. Ii dezmortea toti muschii si o calma, dar era constienta ca trebuia sa iasa din cabina de dus. "Acum vin" spuse ea, si se infasura intr'un prosop mare, iesind din baie. "-Am crezut ca te'ai inecat acolo" mormai Tora. "-Ai vrea tu" zise Bell, razand. Se intinse si ea pe pat, cand.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Bonjour Beauxbutons! | Jenny Spring | 4 | 2,112 |
28 Aug 2010, 19:14 Last Post: Kasumi Mikoto |