Luna Noua
|
18 Apr 2010, 15:04
|||
|
|||
Bell isi pleca privirile de la bolta instelata, si se uita la cei doi prieteni.
"-Mergem?" murmura ea. "-Sigur, haideti" spuse Stefan, vioi. Intrara in Padurea misterioasa, cu un sentiment de teama. Inaintara printre copacii desi, pana cand Bell se impiedica de o creanga si cazu intr'un tufis. "-Bell??" tipara cei doi alarmati. "-Uhmmm, sunt bine, doar ca m'am blocat aici. O mana de ajutor??" intreba ea. "-Imediat" raspunse Dragos. El si Stefan o scoasera din tufis, iar Dragos ii indeparta crengile din par si Stefan frunzele de pe bluza. "-Multumesc, ce m'as face fara voi 2" spuse ea. Isi continuara drumul, dar nici urma de Alexander. "-Poate ar trebui sa strigam" propuse Stefan. "-Alex!! Zen!!" se auzira strigatele lor, dar lasate fara raspuns. "-Dar unde s'o fi dus? E trecut de miezul noptii, sigur nu e in pat?" intreba Bell. "-Nu l'am vazut, si de obicei vine aici" murmura Stefan, dar fu intrerupt de aparitia unui paianjen monstruos. Era urias, cu un copr paros si sute de picioare. "-Nu, urasc paianjenii!!!!" urla Bell. speriata. "-Bellyshor, taci, ca trezesti tot castelul!!" spuse Dragos. "-Ok, scuze, dar chiar nu'mi plac aceste creaturi" zise ea. "-Se pare ca nici el nu e prea incantat de vizita noastra" sopti Stefan, cand vietatea se apropie de ei. Incercara sa o alunge cu diferite vraji, dar aceasta nu patea nimic. Ajunse atat de aproape de ei, incat insfaca unul din copii si se afunda in adancurile padurii.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Luna Noua - by Bell Evans - 08 Apr 2010, 13:08
Re: Luna Noua - by Steve Wandcore - 08 Apr 2010, 17:29
Re: Luna Noua - by Bell Evans - 08 Apr 2010, 19:53
Re: Luna Noua - by Dragos Diggory - 17 Apr 2010, 20:47
Re: Luna Noua - by Bell Evans - 18 Apr 2010, 15:04
Re: Luna Noua - by Dragos Diggory - 01 May 2010, 21:04
Re: Luna Noua - by Bell Evans - 02 May 2010, 08:43
Re: Luna Noua - by Dragos Diggory - 04 May 2010, 18:15