Excursie la Beauxbutons
|
18 Apr 2010, 14:17
|||
|
|||
Se auzi un ciocanit in usa.
Bell se duse si deschise. Era o fata de la Beauxbuton. "Da?!?" "Directoarea va cheama pe amandoua in biroul ei." "Poftim? Dar de ce?" "Hey, eu sunt doar mesagerul." Fata a plecat lasandu-ne in ceata. "Directoarea vrea sa ne vada." "Oare de ce?" "Nu stiu, dar vom afla." Bell m-a ajutat sa ma ridic. Am mers sprijinindu-ma de ea pana la biroul directoarei. Spre deosebire de cel de la Hogwarts acesta avea intrarea ca a unei sali de clasa. Cred ca avea un apartament ascuns pe aici pe undeva. Am batut in usa. "Intra..." Am intrat sfioase. "Madam Olympe, ne-ati cautat?" "Da! Intrati, intrati!" Am intrat schiopatand. "V-am chemat aici pentru ca am aflat de micul tau accident domnisoara Chang." Ne-am uitat perplexe una la alta. "Sincer imi pare rau dar vreau sa stiu cum ai reusit o asemenea performanta." "De fapt, e vina mea! Era sa cad pe scari, iar cand Tora a incercat sa ma prinda am cazut peste ea." "Oh... Dar cum este posibil?" "Pai... A acazut pesete mine din greseala! Si in plus nu e nimic grav. Maine voi fi din nou pe picioarele mele." "Asta e bine! Atunci nu-mi mai ramane nimic de facut decat sa va dau cate un bilet de invoire pentru orele de azi." A notat ceva pe niste foi si, practic, ne-a dat afara din birou. "Incredibil! Am venit pana aici pentru un bilet de invoire? Parca piciorul nu era o dovada buna pentru invoire!" "Gata Tora! Hai sa mergem! Trebuie sa mai luam si masa." Am luat-o incetisor spre sala de mese. Schiopatatul meu ne incetinea, dar Bell a avut rabdare. Abia acum mi-am dat seama de ce vroia sa mearga la masa. Vroia sa-l vada pe... OCC: Bell cand terminasem si eu de scris continuarea ai postat tu asa ca a trebuit sa schimb tot. Oricum sper ca am scris bine. Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Bonjour Beauxbutons! | Jenny Spring | 4 | 2,112 |
28 Aug 2010, 19:14 Last Post: Kasumi Mikoto |