Vis sau realitate ?
|
18 Apr 2010, 17:22
|||
|
|||
Tora se trezise. Avusese un cosmar groaznic. Nici o sansa sa mai adoarma acum. S-a imbracat rapid cu ceva si a iesit pe coridoarele castelului.
Dupa ce se plimba putin prin castel se plictisi si era hotarata sa se intoarca. Dar cand a ajuns aproape de tablou a auzit de dupa colt niste voci cunoscute. A tras putin cu ochiul ca sa vada cine era. Bell, Isa, Ginny si Stefan radeau in hohote pentru ca l-au alungat pe Peeves. Vrand sa le joace o festa Tora isi lipi bacheta de gat si isi schimba vocea in cea a profesoarei McGonagall. "Ce cautati aici la ora asta?" Cei patru au sarit in sus de frica. Cu siguranta se temeau de o pedeapsa. 'Aaa.. Noi... noi..." "Noi am venit aici..." Tora a inceput sa rada. "Poftim?" A iesit din ascunzatoarea ei si s-a aratat celor patru nocturni ai scolii. "Hi hi hi.." "Tora!" A exclamat Bell. "Ne-ai speriat de moarte." "Scuze! Dar a fost amuzant. Si oricum, ce cautati voi la ora asta prin scoala? Si salut, eu sunt Tora!" "Eu sunt Stefan si acestea sunt Isabela si Ginny." "Salut!" Au inceput sa-i povesteasca tot ce s-a intamplat in acea noapte. "Pai se pare ca ati avut o gramada de aventuri. Dar nu credeti ca ar fi mai bine sa mai si dormiti?" Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|