Thread Closed 
Nimic mai mult decat putina liniste..
20 Apr 2010, 13:49
Bell ofta incetisor, dupa care spuse:
"-Eu am avut un cosmar..si nu am mai rezistat sa stau inchisa in dormitor, asa ca am venit aici. Pe parcurs mi s'au alaturat si ceilalti".
"-Dap, eu vroiam liniste, in Turnul nostru e o panarama de nedescris, asa ca m'am gandit la Camera Necesitatii. Iar cand am venit, m'am intalnit cu Bellyshor aici si cu o parte din prietenele sale" completa Dragos.
"-Aha, deci, pot sa raman si eu??" intreba Alice.
"-Nuu, nu ai voie!! Cum sa mai intrebi, logic ca poti sta" raspunse Bell, zambindu'i.
Pe masura ce noi membrii veneau, camera satisfacea nevoile tuturor. La inceput, fusese doar o canapea si un raft de carti. Acum erau mai multe canapele si fotolii extensibile.
"-Camera asta e geniala" murmura Dragos.
Bell se reaseza in pozitia sa comoda, cu capul rezemat de marginea canapelei. Nu stia de ce, dar avea un vag sentiment ca cineva lipseste. Cineva cunoscut, nu un baiat pe care il stia doar de cateva saptamani...
"-Stefan!" sopti ea.
"-Ai spus ceva??" intreba Dragos curios.
"-Nu, doar ma gandeam cu voce tare" raspunse Bell.
Alice deja se instalase comod in patul ei proaspat aparut, iar ei doi ramasesera din nou singurii treji din acea camera..

OOC: Stefan, continua tu te rog
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Nimic mai mult decat putina liniste.. - by Bell Evans - 20 Apr 2010, 13:49

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Mai mult sau mai putin singura Alexandra Victoria Cooper 2 1,549 11 Aug 2011, 21:01
Last Post: Alexandra Victoria Cooper