O întâlnire neaºteptatã
|
20 Apr 2010, 12:55
|||
|
|||
Bell vroia sa se curete putin dupa ora de Ierbologie. Sau cel putin sa incerce. Intra in baia fetelor, si vru sa iasa imediat dupa ce realiza ca era baia lui Myrtle. Dar Alice, prietena ei de la Astropufi era acolo.
"-Alice??" intreba Bell, iar fata tresari. "-Bell!!!" tipa Myrtle incantata si veni repede sa o imbratiseze. Simti ca si cum ar fi primit o galeata de apa incghetata peste toata pielea. "-Myrtle, fi buna si scuteste'ma de imbratisari, si eu ma bucur sa te vad" murmura Bell. "Alice, ce ai patit?" "-Pai, m'am lovit la genunchi si vreau niste apa curata, dar robinetul nu functioneaza" se planse ea. "-Te ajut eu, am niste esenta de frasinel. E foarte bun pentru rani, te vei simti bine imediat" spuse Bell. Scoase din geanta o sticluta mica, cu un miros intepator si turna niste solutie albastruie pe rana de la genunchi. "-Ei, mai bine acum?" intreba ea. "-Da. Mult mai bine as putea spune" raspunse Alice, cu un zambet. "-Si tu Myrtle, ce ai mai facut??" intreba Bell, incercand sa faca o incercare de conversatie... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intalnire cu Myrtle | Bell Evans | 30 | 5,738 |
07 Oct 2010, 16:07 Last Post: Raizen Isildur |