O întâlnire neaºteptatã
20 Apr 2010, 18:21
-Nimic ce ar interesa-o pe prietena ta, zise Myrtle continuând sã se comporte urât cu Alice. Aceasta se supãrã dar nu spuse nimic pentru cã nu vroia sã o provoace pe Myrtle.
-Opreºte-te, îi spuse Bell încercând sã o îmbuneze. Nu ai nici un motiv sã fii supãratã pe ea. Poþi sã-mi povesteºti ºi cu ea de faþã. E o bunã prietenã ºi poþi sã ai încredere în ea.
-Bine, se lãsã Myrtle înduplecatã, dar doar pentru cã garantezi tu pentru ea. Pãi, sã-þi povestesc: am fost zilele trecute în baia perfecþilor ºi era acolo un bãiat din anul V de la Ochi-de-ªoim foarte drãguþ...S-a speriat puþin când i-am zis bunã, dar ne-am împrietenit repede...
Alice asculta puþin surprinsã de ceea ce povestea fantoma iar Bell încerca sã parã interesatã când de fapt vroia sã scape de pãmântul care îl avea pe mâini de la ora de Ierbologie.
Myrtle continuã sã vorbeascã pentru douã minute, timp în care îl descrise pe bãiatul de la Ochi-de-ªoim zburând în cercuri. Alice, la fel ca Bell, vroia sã parã cât mai interesatã ºi se bucurã nespus când aceasta se opri din vorbit.
-Foarte...interesant, zise Bell alegându-ºi cuvintele cu grijã.
-Vãd cã eºti murdarã pe mâini, bãnuiesc cã vrei sã te cureþi, zise Alice profitând de tãcerea lui Myrtle.
-Pãi, de asta am venit dar nu ziceai cã nu merge robinetul?
-Cel din mijloc nu merge, abea acum am realizat ºi de ce.
-De ce, întrebã Bell curioasã urmând-o pe Alice cãtre chiuvetele de la perete.
-Nu a mers nici când era Myrtle elevã pentru cã este intrarea în Camera Secretelor.
Alice roti alt robinet ºi apa începu sã curgã peste mâinile murdare de pãmânt ale lui Bell.

OOC:continuã te rog am ramas fara inspiratie

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O întâlnire neaºteptatã - by Alice Morris - 19 Apr 2010, 17:36
Re: O întâlnire neaºteptatã - by Alice Morris - 20 Apr 2010, 18:21

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Intalnire cu Myrtle Bell Evans 30 5,745 07 Oct 2010, 16:07
Last Post: Raizen Isildur