O întâlnire neaºteptatã
21 Apr 2010, 19:34
Bell se simtea mult mai bine avand mainile curate. Pamantul disparu cat ai clipi, iar acum mai avea de rezolvat doar mizeria de pe roba.
"-Curatenius!" murmura ea, si tot noroiul de pe haine disparu cat ai zise Vajthat!.
"-Wow, te pricepi la vraji de curatenie" spuse Alice, pe un ton plin de admiratie.
"-Dap, mama m'a invatat multe" raspunse Bell zambind.
"-Si eu stiam o multitudine de vraji cand..cand eram in viata" incheie fantoma, pe un ton plangacios.
"-Myrtle" sopti Bell, cu o urma de regret in glas. "Dar acum ai prietene care sa iti tina companie, incearca sa uiti trecutul" mai adauga ea.
"-Tu vorbesti de uitat trecutul??" intreba sarcastic Myrtle.
"-Huh?!"
"-Crezi ca nu te'am vazut cum plangi aproape tot timpul in serile in care nu dormi si iesi pe coridoare? Sau nu te'am auzit?" intreba fantoma, cu un glas sinistru.
"-E devarat???" intreba si Alice, la randul ei.
"-Mmda..mi se mai intampla sa ma las cuprinsa de amintiri cateodata, dar cum ma auzi tu din baia ta, Myrtle?" raspunse Bell, incercand sa evite subiectul.
"-Lasa tu cum aud eu, spune'mi de ce plangi asa, mi se pare ciudat" i'o taie fantoma.
"-Pai. Plang pentru ca imi aduc aminte de bunicul meu, care a murit in urma cu 6 ani. Si cateodata amintirile ma prind intr'o plasa de tristete, din care nu pot scapa" zise fata, si doua lacrimi calde se ivira in ochii ei brusc impaienjeniti de fantoma trecutului..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O întâlnire neaºteptatã - by Alice Morris - 19 Apr 2010, 17:36
Re: O întâlnire neaºteptatã - by Bell Evans - 21 Apr 2010, 19:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Intalnire cu Myrtle Bell Evans 30 5,739 07 Oct 2010, 16:07
Last Post: Raizen Isildur