O întâlnire neaºteptatã
|
21 Apr 2010, 19:34
|||
|
|||
Bell se simtea mult mai bine avand mainile curate. Pamantul disparu cat ai clipi, iar acum mai avea de rezolvat doar mizeria de pe roba.
"-Curatenius!" murmura ea, si tot noroiul de pe haine disparu cat ai zise Vajthat!. "-Wow, te pricepi la vraji de curatenie" spuse Alice, pe un ton plin de admiratie. "-Dap, mama m'a invatat multe" raspunse Bell zambind. "-Si eu stiam o multitudine de vraji cand..cand eram in viata" incheie fantoma, pe un ton plangacios. "-Myrtle" sopti Bell, cu o urma de regret in glas. "Dar acum ai prietene care sa iti tina companie, incearca sa uiti trecutul" mai adauga ea. "-Tu vorbesti de uitat trecutul??" intreba sarcastic Myrtle. "-Huh?!" "-Crezi ca nu te'am vazut cum plangi aproape tot timpul in serile in care nu dormi si iesi pe coridoare? Sau nu te'am auzit?" intreba fantoma, cu un glas sinistru. "-E devarat???" intreba si Alice, la randul ei. "-Mmda..mi se mai intampla sa ma las cuprinsa de amintiri cateodata, dar cum ma auzi tu din baia ta, Myrtle?" raspunse Bell, incercand sa evite subiectul. "-Lasa tu cum aud eu, spune'mi de ce plangi asa, mi se pare ciudat" i'o taie fantoma. "-Pai. Plang pentru ca imi aduc aminte de bunicul meu, care a murit in urma cu 6 ani. Si cateodata amintirile ma prind intr'o plasa de tristete, din care nu pot scapa" zise fata, si doua lacrimi calde se ivira in ochii ei brusc impaienjeniti de fantoma trecutului.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intalnire cu Myrtle | Bell Evans | 30 | 5,739 |
07 Oct 2010, 16:07 Last Post: Raizen Isildur |