Thread Closed 
Nimic mai mult decat putina liniste..
23 Apr 2010, 12:58
Rose se trezi brusc din cauza zgomotului din jur. Se ridica si observa doua figuri in plus. Schita un zambet, fara sa-si dea seama, cand il vazu pe Tom, apoi se intoarse spre stapan si spre ceilalti prieteni.
" - Ahh...Si dormeam asa de bine. Normal ca trebuia sa ma treziti! mormai morocanoasa Rose apoi se duse langa sora ei.
" - Gata, Rosyshor... Las'ca nici eu nu dorm."
" - Dar ce-i cu toata galagia asta? Suna de parca s-ar fi petrecut muulte pe aici." rase fata privindu-i suspicios pe cei treji."Si vad ca au mai venit si Stefan si Tom. Dar cine e pisica ala alba??"
" - Ea e amanta lui Tom." zise Stefan si toti incepura sa rada.
" - Daca afla D-na Norris ca Tom are o aventura..." facu Rose inabusindu-si cu greul rasul pentru a nu le trezi pe celelalte somnoroase.
" - Mi-e mila de saracul Tom.." il compatimi si Bell.
" - Apropo..." incepu Stefan zambind" cum a intrat in incapere scumpul meu motan albastru a sarit direct in capul lui Dragos. Acum e in relatii destul de bune cu tine."
" - Yee... Si, ei, Dragos, ti-a placut?" il intreba Rose sarcastic...
" - Ihi...foarte mult...motan blestemat..." ingaima baitaul acoperit de rasetele celor din jur...

Rose Evans

Half-Blood

[Image: 250v610.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Nimic mai mult decat putina liniste.. - by Rose Evans - 23 Apr 2010, 12:58

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Mai mult sau mai putin singura Alexandra Victoria Cooper 2 1,555 11 Aug 2011, 21:01
Last Post: Alexandra Victoria Cooper