Nimic mai mult decat putina liniste..
|
23 Apr 2010, 12:58
|||
|
|||
Rose se trezi brusc din cauza zgomotului din jur. Se ridica si observa doua figuri in plus. Schita un zambet, fara sa-si dea seama, cand il vazu pe Tom, apoi se intoarse spre stapan si spre ceilalti prieteni.
" - Ahh...Si dormeam asa de bine. Normal ca trebuia sa ma treziti! mormai morocanoasa Rose apoi se duse langa sora ei. " - Gata, Rosyshor... Las'ca nici eu nu dorm." " - Dar ce-i cu toata galagia asta? Suna de parca s-ar fi petrecut muulte pe aici." rase fata privindu-i suspicios pe cei treji."Si vad ca au mai venit si Stefan si Tom. Dar cine e pisica ala alba??" " - Ea e amanta lui Tom." zise Stefan si toti incepura sa rada. " - Daca afla D-na Norris ca Tom are o aventura..." facu Rose inabusindu-si cu greul rasul pentru a nu le trezi pe celelalte somnoroase. " - Mi-e mila de saracul Tom.." il compatimi si Bell. " - Apropo..." incepu Stefan zambind" cum a intrat in incapere scumpul meu motan albastru a sarit direct in capul lui Dragos. Acum e in relatii destul de bune cu tine." " - Yee... Si, ei, Dragos, ti-a placut?" il intreba Rose sarcastic... " - Ihi...foarte mult...motan blestemat..." ingaima baitaul acoperit de rasetele celor din jur... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mai mult sau mai putin singura | Alexandra Victoria Cooper | 2 | 1,555 |
11 Aug 2011, 21:01 Last Post: Alexandra Victoria Cooper |