Pofta de briose..la miezul noptii
|
23 Apr 2010, 15:25
|||
|
|||
"-Vipera Evanasca!!" tipa Bell, speriata ca vipera ar putea sa o muste pe Rose. Insa aceasta disparu cu un mic pocnet, lasand in urma un norisor verde.
"-A fost cat pe aici!!!" spuse Stefan, cu respiratia intretaiata. "-Rose" fu singurul lucru pe care il rosti Bell, dupa care isi lua sora in brate. "-Sunt bine" murmura aceasta, inca tinand'o pe Bell in brate. "Multumesc, sti. Acum nu te mai gadil, si nici nu te mai strang de gat" incheie Rose, zambind. "-Bine, nunim, asa ma gandeam si eu" spuse Bell, razand. "-Dar de unde sti asemenea vraji??" intreba Dragos, pe un ton admirativ. "-Pai, le'am invatat din carti" raspunse timida cercetasa. "-Bellyshor adora bilbioteca, nu'i asa? Mai putin pe bibliotecara" spuse Stefan, zambind. "-Dapp" zise si Bell, zambind la randul ei. "-Asa, revenind. De ce naiba nu m'ati anuntat si pe mine ca mergeti in Padurea Interzisa?!" intreba Rose, plina de sarcasm. "-Oare pentru ca erai mult prea ocupata cu coreeana?!" raspunse Isa, razand. "-Dap, asa e" spuse si Dragos. "-Eee, puteati sa'mi spuneti, doar veneam" zise Rose. "-Erai prea..absorbita sper sa fie termenul corect in conversatia cu Dna Han bla bla" spuse Bell. "-Bine, bine" incepu Rose, dar fu intrerupta de un zgomot venit din tufele de langa ea.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 12,509 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,323 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 6,793 |