Cumparaturi buclucase
|
25 Apr 2010, 16:46
|||
|
|||
OOC: din moment ce nu am descoperit inca de unde iti trimit PM, iti transmit aici ca da, avem si oglinda de aer. Am folosit-o ca sa separam scorpionul de oglinda de apa. Momentan, rezolva situatia aceasta si nu-ti face griji, aventura nu s-a terminat odata cu gasirea oglinzilor.
BIC: Cand isi revenira din ameteala, Bell si Stefan se gasira intr-o alta camera din catacombe. "De ce suntem inca in catacombe? Avem oglinda pentru care am venit!" le striga Stefan zodiilor de pamant, scotand din rucsac oglinda sub forma de floare. Capricornul isi vantura coada de peste si oglinda zbura din mana baiatului. Capricornul sari dupa ea, dar se izbi de taur si de fecioara, care sarisera tot dupa respectivul obiect. Statuile se prabusira cu zgomot la pamant, iar oglinda ateriza in mijlocul lor. "Ce a fost in capetele voastre de erbivore?! Nu sunteti demni de puterea oglinzii! Eu sunt singura care ar putea sa o utilizeze cum trebuie!" striga fecioara, in timp ce se ridica. "Eu sunt singurul demn de acea oglinda! Eu sunt singurul indreptatit sa o ia!" striga taurul. "Fraierilor! Doar eu am puterea si ratiunea care te fac demn de acea oglinda! Nu incercati sa interveniti!" striga si capricornul, la fel de furios. In secunda urmatoare, cele 3 statui se repezira la oglinda, insa se izbira din nou cap in cap. Oglinda se ridica de la pamant si se lipi de tavanul camerei intunecoase. Cele 3 statui nu mai spusera nimic, si incepura sa se lupte. Stefan si Bell se retrasera intr-un colt. "Ce facem acum?" intreba Bell speriata. "Acesta e defectul zodiilor de pamant: sunt prea atasate de... pamant. Taurul este materialist si nu accepta ca alta zodie ar putea detine puterea oglinzii! Fecioara perfectionista crede ca este singura care stie cum sa foloseasca oglinda, iar capricornul este obsedat de putere. In aceasta situatie, sa luam partea vreunei zodii nu e o optiune. Si nici nu putem astepta pana cand una din ele invinge, pentru ca va trebui sa ne confruntam cu ea singuri." formula Stefan o explicatie bazata pe cunostintele despre astrologie. "Ma declar depasit de situatie! spuse Stefan privind suprafata oglinzii de foc pe care o scosese din rucsac. Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dupa cumparaturi | Evelina R. Potter | 31 | 7,581 |
09 Aug 2011, 14:59 Last Post: Ema Snow |
|
Cumparaturi de inceput de an :) | Gera George Rybak | 4 | 1,884 |
14 Jul 2010, 12:14 Last Post: Veronique A. Dupont |
|