Primul weekend in Hogsmeade
|
27 Apr 2010, 20:03
|||
|
|||
Cumpãrase o cutie de brioºe cu zmeurã pentru a i le trimite mamei ei ºi douã pachete din cea mai bunã ciocolatã. Bineînþeles, la sfaturile lui Bell. κi cumpãrã de asemenea o prãjiturã cu miere pe care o mâncã înãuntru în timp ce Bell bea un pahar de ciocolatã caldã.
-Ai idee ce se aflã în pivniþa acestui magazin? întrebã Alice ducând o linguriþã spre gurã. -Nu, ce? raspunse Bell evident curioasã. -Pãi, este o trapã, care duce într-un pasaj secret cãtre Hogwarts. Nu cã e tare? -Da, dar unde în Hogwarts ajungi când ieºi din pasaj? -Nu ºtiu sigur la ce etaj, lângã o statuie cu un singur ochi, în orice caz. -Vãd cã eºti informatã..., zise Bell uimitã. -Da, ei bine, eu citesc cãrþi în care se spun ºi secrete, nu cãrþi de care citeºti tu. -Da, dar nu prea vreau sã nimeresc în pivniþa magazinului ãsta. -Da, nici eu. Nu prea aº vrea sã plec de aici, oftã Alice. Pe lângã lucrurile pe care le putem cumpãra, e mult mai cald decât afarã. -Da ºtiu, dar nu vroiai sã vizitezi satul? -Da, ai dreptate, hai sã mergem! zise Alice luându-ºi lucrurile pe care tocmai le cumpãrase ºi îndreptându-se cãtre uºã. Strada era pustie. Masa pe care fetele au ocupat-o la "Trei mãturi" era sigur ocupatã pânã acum. Mii de fluturi de gheaþã dansau îndreptându-se încet încet cãtre plapuma imaculatã care acoperea aleea principalã. Fetele mergeau în lungul acesteia iar Bell îi prezenta prietenei ei diferite clãdiri. OOC:miar plãcea dacã ai face o conversatie pe strada; eu as vrea sã povestesc despre urlet in noapte si nici macar nu mai stiu ce cladiri mai sunt prin Hogsmeade in afara de Capul de mistreþ pe care sa nu le fi mentionat ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Daca e weekend e relaxare... | Alessandra R. Light | 4 | 1,363 |
15 Jan 2012, 17:08 Last Post: Alessandra R. Light |
|
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,301 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,228 |