Kennya spune:
|
02 May 2010, 12:17
|||
|
|||
Da...In concluzie eu merit sa fiu torturata, taiata in bucati si aruncata in fantana...Dar totusi, nu vreau aceasta soarta cruda.
Dar...o merit! Parca numai gura e de mine uneori. Vreau sa-mi cer o mie..nuuu..un milion..un infinit de scuze pentru ca nu am mai intrat si nu m-am tinut de cuvant. Sunt o proasta, stiu. Voi incerca sa intru in weekend cat imi permite timpul. Acum sa va spun si scuza mea...Da, am si o scuza.. Hmm, cum sa incep..Pai, m-am angajat si sa zic timpul meu nu este limitat, este foarte limitat. Plus ca anul asta dau si bacul, deci, este extrem de limitat. La ora 6 dimineata imi suna ceasul si fug la scoala, ies la 13 si fug repede din militari pana in titan(slava cerului ca s-a inventat metroul)..Ajung la munca, stau acolo cam pana la 22..Ajung si eu acasa pe la 23/23:30 si ma apuc de invatat cateva ore pentru bac..ca de, e un must be. I-am spus si lui Raiz, incerc sa le fac pe toate cat mai bine. Iar pe la 24 sau 1 ma pun si eu moarta in pat..Va dati seama ca adorm instantaneu, mai ales cand sunt toata ziua pe drumuri. Iar a doua zi o iau de la capat. Nici daca vreau nu pot sa mai intru pe mess sau pe forum cum o faceam inainte. Dar promit solemn: cand am timp, chiar si 5 minute, intru sa vad ce faceti si daca sunt odihnita postez cat pot de mult. Asta in timpul saptamanii. In weekend, desigur ca o sa intru mult mai des si problema timpului si a starii mele fizice si psihice nu este o asa mare problema. =]]] Sper ca voi sunteti bine si va cer inca o data scuze peste scuze. ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La multi ani, Kennya | Alice Morris | 26 | 6,255 |
01 Aug 2010, 21:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Kennya Di Hahalina(The Comeback) | Kennya Allen | 16 | 4,197 |
19 Aug 2009, 14:19 Last Post: Kennya Allen |
|