Recomanda o carte
|
04 May 2010, 18:59
|||
|
|||
Va recomand Seria Casa Noptii "Semnul,Tradarea si Aleasa" cel putin astea sun pe piata la noi
![]() Dar pe bune sunt suuper Semnul: Zoey Redbird este o adolescenta de saisprezece ani, a carei viata o ia complet razna in momentul in care primeste Semnul Noptii. Aleasa sa fie initiata in scoala de vampiri, Zoey pleaca de acasa, un loc pe care il uraste de moarte din pricina tatalui vitreg, si incepe o aventura care ii schimba total viata. Dezamagita de prieteni, plina de indoieli si de nesiguranta, pustoaica nu o are alaturi decat pe bunica Redbird, al carei sange cherokee il poarta si ea in vine. Ajunsa in Casa Noptii, locul transformarii ei in vampir adevarat, Zoey se va confrunta cu o altfel de existenta, va trece prin intamplari care ii vor confirma calitatile si ii vor desavarsi in cele din urma destinul. Mai mult, va gasi acolo prieteni adevarati si un loc caruia, in sfarsit, sa ii apartina. Alte aventuri ale rebelei adolescente urmeaza in curand, in volumele Tradarea si Aleasa. Tradarea Aratam cumplit.Eram palida,iar sub ochi mi se desenau cearcane vinetii.Desene safirii de pe fata,spate si umeri contrastau puternic cu albul pielii ºi cu petele ruginii de sânge de pe corp. Nu-mi scosesem colierul Fiicelor ?ntunericului. ?n lumina din baie, argintiul lãnþiºorului ºi arãmiul granatelor strãluceau. – De ce? am ºoptit. De ce ai lãsat-o pe Stevie Rae sã moarã? Nu aºteptam niciun rãspuns ºi nici n-am primit vreunul. Am intrat în duº ºi am stat acolo o veºnicie, lãsându-mi lacrimile sã se împleteascã cu apa ºi sângele ºi sã se ducã departe.” Viaþa lui Zoey devine, în sfârºit, frumoasã – a înþeles cã a fost înzestratã cu puteri neobiºnuite de cãtre Zeiþa Nopþii ºi este acum noua preoteasã a Fiicelor ?ntunericului. A început sã se simtã acasã în Casa Nopþii ºi are chiar un iubit... sau doi. Dar iatã cã în lumea oamenilor se petrec niºte crime îngrozitoare ºi toate semnele par sã conducã spre ºcoala pentru vampiri. Ca ºi cum lucrurile nu ar fi destul de complicate, moartea loveºte ºi Casa Nopþii, exact când Zoey are mai multã nevoie de prietenii ei. ?n cele din urmã, ea trebuie sã gãseascã în sine însãºi curajul de a înfrunta o trãdare teribilã, care ar putea sã-i distrugã sufletul ºi sã punã în pericol întregul univers al ºcolii. Aventura continuã aºadar într-o carte incredibil de tenebroasã, frumoasã ºi ºocantã! Aleasa Forþele rãului se pun în miºcare în Casa Nopþii, iar aventurile lui Zoey Redbird iau o întorsãturã misterioasã. Cei care pãreau cã îi sunt prieteni se întorc împotriva ei, iar duºmanii declaraþi îi devin, în mod ciudat, prieteni. Aºa începe partea a treia a seriei, în care calitãþile lui Zoey sunt puse la cea mai grea încercare de pânã acum. Stevie Rae, cea mai bunã prietenã a protagonistei, este transformatã în zombie ºi încearcã din rãsputeri sã-ºi pãstreze umanitatea. Zoey nu are nici o idee despre cum o poate ajuta, dar este conºtientã cã totul trebuie sã rãmânã secret faþã de toþi cei din Casa Nopþii, locul unde încrederea a devenit o calitate rarã. Aºa cum rarã, dar ºi surprinzãtoare, este ºi situaþia în care se gãseºte ea însãºi, aceea de a avea trei iubiþi, lucru care are potenþialul unui adevãrat dezastru. Tocmai când pare cã lucrurile nu pot fi mai rele de atât, încep sã moarã vampiri. De-adevãratelea. Curând, Zoey ºi prietenii ei vor afla cã lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi... sper sa va placa daca va hotarati sa o cititi ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|