Oficial imi merge bine
|
04 May 2010, 22:45
|||
|
|||
Avem pe forum vreun poet sau scriitor de cantece? pt ca vreau putin ajutor
la scoala facem serbare pt final de cls a 8a si diriga nea dat niste cantece cu versuri modificate si a zis ca daca nu ne plac melodiile sa modificam noi versuri la alta melodie si asa am facut am ales oficial imi merge bine a trupei simplu dar nu e terminata si as vrea cateva sugestii. versurile sunt: Din ºcoalã plecãm acum cãtre alt drum Nu ºtim ce ne aºteaptã de acum Profesori, ore, teme, le am pe cap mereu ªi dacã ne ascultã de-nvãþat e-atât de greu Oficial am terminat ªcoala am terminat ªi trebuie sã recunosc Îmi pare bine c-am scãpat Profesori am plecat ªcoalã-mi va fi dor de tine Te rog sã nu mai spui la nimeni Stau singur în banca mea Cu gândul la ea Mã va asculta Mã mint mereu cã toate sunt bune Mã uit în lucrare aºtept o minune ªi chiar n-are rost Când m-ascos la tablã Am rãmas ca un prost Pãi cum ai putut sã-l laºi pe varã Când el învaþã Tu-i faci viaþa amarã e posibil sa nu va dati seama exact cum vine pe muzica(ar trebui sa ascultati originalul) dar as fi foarte recunoscatoare daca mati ajuta ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Oficial imi merge bine - by Alice Morris - 04 May 2010, 22:45
Re: Oficial imi merge bine - by Isabella River - 05 May 2010, 10:42
Re: Oficial imi merge bine - by Alice Morris - 05 May 2010, 14:16
Re: Oficial imi merge bine - by Bell Evans - 05 May 2010, 14:44
Re: Oficial imi merge bine - by Shayera Holl - 05 May 2010, 19:51
Re: Oficial imi merge bine - by Alice Morris - 05 May 2010, 22:11
Re: Oficial imi merge bine - by Shayera Holl - 05 May 2010, 22:26
Re: Oficial imi merge bine - by Alice Morris - 05 May 2010, 22:30