Oare....oare chiar a fost o alegere buna?
|
07 May 2010, 21:08
|||
|
|||
Bell isi parasise compartimentul din tren, din cauza lui Rose si a coreenei sale.
"-Imi..vine..sa..o..strang de gat!!" mormai ea, in timp ce cauta un alt loc. In cele din urma, gasi un compartiment in care ii vazu pe Isa, Ichi si inca un baiat. "-Heyy, salut!!" spuse ea. "-Salut, Bell, hai la noi" zise Isa, zambind. Cercetasa intra in compartiment. Ichi ii adresa un mic zambet, in timp ce Isa incepu sa o intrebe despre cum si'a petrecut vacanta. "-Foarte bine, am stat mult cu Nate, iar Rose cu Vlad" spuse Bell, zambind. "-Cine e Nate?" intreba Ichi, aparent curios. "-Fratele meu mai mic, are 8 ani" spuse fata. "-Tare sa ai un frate, eu sunt singura la parinti" sopti Isa, intristandu'se brusc. "-Dar ai multi prieteni, care te adoora!!" spuse Bell, imbratisand'o. "-Dapp, asa e. Ce m'as face fara voi" zise Isa, zambind. Yagami, care fusese tacut pana atunci, spuse.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Yagami Light - 07 May 2010, 20:19
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Matt I. River - 07 May 2010, 20:38
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Isabella River - 07 May 2010, 20:46
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Bell Evans - 07 May 2010, 21:08
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Near Nate River - 07 May 2010, 21:41
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Yagami Light - 07 May 2010, 21:46
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Dragos Diggory - 07 May 2010, 22:09
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Matt I. River - 07 May 2010, 22:15
Re: Oare....oare chiar a fost o alegere buna? - by Raizen Isildur - 08 May 2010, 11:17
|