Excursie la Beauxbutons
|
07 May 2010, 21:08
|||
|
|||
Ajuns in camera sa, Dragos se simtea ca un idiot. Nu putea dormi, iar gandul ca o lasase pe Bell singura nu-i dadea pace.
In cele din urma, se trezi din pat si cobori in holul principal. Ajunse afara, intampinat de raceala unei nopti frantuzesti. Cautand cu privirea domeniile intunecate, zari o silueta ghemuita sub umbra unui copac. "-Sigur e Bellyshor" spuse el, indreptandu-se spre malul apei. Iar banuielile ii fura confirmate. "-Dragos?!" murmura ea, ridicand privirile. "-Da, in persoana" chicoti baiatul. "Ce ce cu tine?" intreba el. "-Nimic" spuse fata, dar prostul sau talent in a minti fu recunoscut. "-Spune" ii ordona Dragos. "-Pai, simt ca nu sunt intreaga, ca am un gol in piept care nu-mi da pace!!" se planse fata, eliberand cateva lacrimi. "-Ti-e dor de el, nu? Ii duci lipsa lui Stefan?" intreba Dragos, dorindu-si sa nu aiba dreptate. Dar incercarea chinuita de zambet a lui Bell o dadu de gol. "-Asa e..." sopti fata, inecandu-se in alt val de lacrimi. OOC: Sper ca am nimerit-o, am citit topicul de la "Lac" si am zis sa o las pe Rose sa continuie acolo, dar am preluat ideea ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Bonjour Beauxbutons! | Jenny Spring | 4 | 2,112 |
28 Aug 2010, 19:14 Last Post: Kasumi Mikoto |