Rãtãcind la miezul noptii
08 May 2010, 19:13
Helena pleca grabita de la biblioteca dupa ce isi facu temele , si mai ales dupa ce o certa Madam Pince."Nu e vina mea doar pentru ca am rupt , din greseala,cartea.Si mai ales , nu e vina mea ca ma enerveaza profesorul Plesneala cu temele sale cu tot!"isi zise ea in gand furioasa.Dupa cateva secunde se amuza de situatie si rase in sinea ei. Dar deodata in calea ei aparura 2 fete.O cercetasa si o astropufa , observand ea dupa sigla pelerinelor lor.Dar o recunoscu imediat pe cercetasa , era Bell Evans!
"-Hei , ce faceti?Ce ati patit?"murmura Helena derutata cand observa ca cele doua erau pline de cenusa si murdare pe fata.
"-Pai...sa incepem cu inceputul.Eu sunt Sidney , sunt astropufa , iar ea e Bell , cercetasa , probabil ca o stii.."zise Sidney.
"-Desigur ca ne stim."spuse Bell.
"-Aha.Incantata de cunostiinta , Sidney.Deci , totusi cum de ati ajuns in halul asta?"zise Helena pe un ton usor amuzat
"-M-am intalnit cu Bell si am inceput sa cutreieram coridoarele , pana cand am dat de D-na Norris , care imediat il chemase pe Filch.Asa ca ne-am ascuns dupa prima usa de care am dat , dar am descoperit ca numai putem iesi de acolo."povesti Sidney lui Helena in timp ce Bell incerca sa-si scuture pelerina de cenusa.
"-Dar totusi ati reusit.Cum ati scapat pana la urma?"
"Aa , stai ca mai e.S-a deschis un pasaj secret dar Bell s-a impiedicat si a cazut intr-un tunel unde erau niste chestii ciudate , transparente.Insa Bell a vazut un semn ciudat , si mi-a spus ca l-a mai vazut intr-o carte de-a surorii sale si ca era si un citat acolo , pe care garantam jumatate din sanse sa scapam de acolo."zise Sidney si mai trase 2 guri de aer dupa ce vorbi pe rasuflate.
"-Apoi i-am spus ca daca vrem sa iesim de acolo trebuie sa ne gandim la o fapta buna lipsita de minciuna ,in timp ce am atingeam semnul si am iesit."adauga Bell.
"-Apoi ne-am intalnit cu tine . Ma gandesc oare ce camera mai era si asta?Nu stiu decat o singura camera caruia sa ii dispara usi dupa ce am intrat inauntru , si aceea e Camera Necesitatii!spuse Sidney pe un ton ganditor.
"-Crezi ca...?"dar fu intrerupta de Helena
"-Nu are cum sa fie Camera Necesitatii.Din cate stiam eu , camera apare cand iti doresti asta , si e la etajul sapte , iar noi suntem la etajul doisprezece."zise Helena zambind.
"-Cred ca ai dreptate , pana la urma nu cred ca niciuna din noi doua nu si-a dorit sa apara tuneluri si semne neasteptate in camera, nu-i asa?"spuse Sidney pe un ton ce se vroia inocent , iar cele 3 fete rasera , mergand mai departe.Pana cand umbra lui Filch facuta de felinarul de dupa colt se intrepta spre directia lor si sopti D-nei Norris cu un ton ciudat in glas:
"-Haide..cred ca sunt aici , am auzit voci vorbind...De data asta ii prind!"iar ultimele cuvinte le striga tare.Dar Peeves isi facu o aparitie neasteptata in fata lui...

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Rãtãcind la miezul noptii - by Sydney Akira - 02 Apr 2010, 01:22
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Helena Daphne Rose - 08 May 2010, 19:13

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gandurile Noptii Alice Swan 33 5,471 23 Jan 2011, 02:55
Last Post: Raizen Isildur
  O plimbare la miezul noptii. Evelyn Steel 4 1,453 13 Dec 2010, 02:39
Last Post: Lily C. Williams