Rãtãcind la miezul noptii
|
09 May 2010, 16:54
|||
|
|||
"-Peeves!!!" urla Filch.
"-Oooo, domnule ingrijitor, ce mai faceti?? Ce mai face [strike]bestia[/strike] aaa, pisicuta dumneavoastra??" intreba strigoiul, ranjind. "-Am ocazia sa prind niste elevi si sa'i atarn in lanturi. Asa ca da'te o data din calea mea!!!" urla barbatul, cu ochii iesiti din orbite. "-Ce primesc?" intreba Peeves, scotand limba. "-PEEVES!! JUR CA MERG LA DIRECTOR!!!" urla Filch, enervat la culme. "-Uita'te cat e ora, mai mult ca sigur doarme" il tachina fantoma. "-As vrea sa pot sa te vrajesc, sa dispari de aici pentru totdeauna!" spuse ingrijitorul, facand o greseala amarnica. "-Dar esti un NON, si NONII nu fac vraji. Ha-ha, Filch NON'ul" incepu Peeves sa trambiteze. "-Eu cred ca ar fi mai bine daca am pleca de aici" sopti Helena, care asistase tacuta alaturi de prietenele sale pana atunci. "-Haideti pe aici" murmura Bell, conducandu'le pe coridorul intunecat. "-Deci Peeves e cel mai tare, cred ca maine dimineata am sa'l felicit" chicoti Sydney. "-Saracul Filch, cred ca e aiurea sa nu poti face vraji, intr'o scoala de magie" spuse Helena. "-Asta e, la temperamentul lui, ar folosi blestemul Crucio! pe orice elev care ar aduce norol pe scari" rase Bell. "-Deci, mai bine sa nu stie sa faca vraji" fu Sydney de acord. Continuara sa mearga de'a lungul holului luminat de bataia plapanda a razelor provenite din tortele aninate pe perete, cu pasi mici si sovaitori. Ajunsera in fata scarilor, oprindu'se brusc. "-Suntem la etajul IV" le anunta Bell. "-Si ce facem acum??" intrebara astropufele. "-Sa coboram" murmura fata, incepand sa paseasca pe treptele albe de marmura.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Rãtãcind la miezul noptii - by Sydney Akira - 02 Apr 2010, 01:22
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Bell Evans - 02 Apr 2010, 12:13
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Sydney Akira - 02 Apr 2010, 14:19
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Bell Evans - 02 Apr 2010, 21:36
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Sydney Akira - 03 Apr 2010, 02:18
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Bell Evans - 03 Apr 2010, 12:38
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Sydney Akira - 03 Apr 2010, 23:54
Re: Rãtãcind la miezul noptii - by Bell Evans - 04 Apr 2010, 10:29