Ce seriale urmariti?
|
10 May 2010, 22:01
|||
|
|||
Si mie imi place Ruleta Destinului, Isa...
L-am urmarit de mai demult desi am mai pierdut episoade, insa niciodata nu am stiut ca se chema asa Eu il stiam dupa denumirea in engleza One tree hill Alte seriale...sa vedem... Grey's Anatomy ![]() Imi plac si actorii si actiunea... Este cu un spital din America si cu niste chirurgi foarte tari si frumosi ![]() Imi place si Private Practice...A fost facuta dupa Grey's Anatomy, in ideea acestuia, insa actiunea petrecandu-se intr-o clinica particulara din L.A... Dar imi place foarte mult si asta... Chiar ...sa nu uit sa ma uit si in seara asta Alte seriale... ...sa vedem... House M.D. Super tare Tot cu doctori...eu sunt obsedata de ei...de asta si vreau sa fac Medicina...ma rog Imi place si Hereos... E destul de tare...E un SF cu niste oameni care isi descopera puteri supranaturale... Si...acuma vin cele mult asteptate ....serialele coreene...preabinecunoscutele Korean Dramas Nu am sa va bat prea mult la cap cu acest subiect... Atat va spun...le iubesc Dae Jang-Geum ( Giuvaerul Palatului) Yi San ( Furtuna la Palat) Queen Seon Deok ( Secretele de la Palat) DaMo ...toate care mai sunt Cam astea-s serialele care imi plac foarte mult si care le recomand...ca in rest ma mai uit si la altele Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Seriale | Julieta D. Thibault | 9 | 2,279 |
13 Jan 2013, 00:42 Last Post: Julieta D. Thibault |