camera necesitatii
|
11 May 2010, 15:45
|||
|
|||
OOC: E foarte bine pentru primul tau RPG, nu'ti fa griji
Bell vazu o fata iesind din Camera Necesitatii, si incerca sa nu faca prea mult zgomot pentru a n'o speria. "-Hey, salut!" ii sopti ea, dar fata tresari ingrozita. "-Buna.." balbai ea. "-Eu sunt Bell Evans, incantata de cunostinta" ii spuse cercetasa. "-Sophia Mason" sopti ea zambind. "-Nu ai somn?!" chicoti Bell, prinvind'o pe noua fata. "-Se pare ca nu, dar tu??" o intreba Sophia. "-De obicei, colind coridoarele noaptea. Nu pot dormi, iar sunetul pasilor in linistea profunda ma linisteste" murmura Bell. "-Nu ar fi mai bine daca ne'am intoarce in camera?? Daca vine cineva" propuse Sophia, iar cele doua intrara in incapere. De data aceasta, erau doua fotolii si o masuta pe care se aflau cateva carti. "-Asa, acum suntem in siguranta" spuse Bell, asezandu'se pe unul din fotolii si invintand'o pe Sophia sa ia loc. "Deci, cum ti se pare la castel??" "-Pai, e foarte frumos. Locul asta e plin de magie, peste tot unde ma duc, Nu mi'am inchipuit niciodata ca voi avea sansa sa invat la o scoala de magie" sopti Sophia, incantata. "-Nici eu, dar m'am obisnuit dupa cateva zile" chicoti Bell. Sophia parea o persoana foarte draguta si sociabila. "-Deci, Alice e sora ta??" o intreba Bell. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
camera necesitatii, prieten de nadejde | Hayley M. Alden | 2 | 1,741 |
04 Feb 2011, 14:55 Last Post: Abby Kills |
|
Cartea "Camera Necesitatii" | Annabelle Rosalie Koreea | 1 | 1,544 |
31 Dec 2010, 21:24 Last Post: Daniel Cruplud |
|
Camera Necesitatii | ButuzaVasi | 0 | 1,272 |