camera necesitatii
|
11 May 2010, 17:12
|||
|
|||
Bell se uita ca urat la baiatul cel nou. Iar Sophia nu stia ce sa creada despre el, era prima oara cand il vedea si nu prea ii place de el. Era mai mult genul de persoana cu care sora ei sar intelege de minune, si asta o enerva la culme. Insa vroia sa vada si ce alte secrete mai ascunde Camera Necesitatii asa ca se uita la Bell spunandui din priviri ca ar vrea sa mearga.
-Bine, mergem, zise Bell ironica. Dar daca ne prinde cineva o sa fie numai si numai vina ta -Stai linistita, no sa ne prinda nimeni, zise Ichi pe un ton superior. Oare unde o sa ajungi tu cu atitudine asta a ta pesimista. Fii mai relaxata! -Si ce anume cauti ?intreba Sophia -Pai nimic important, vreau sa gasesc artificiile pe care leam ascuns acolo luna trecuta ca sa nu le gaseasca Filch. O sa fie foarte surprins cand o sa le vada in sala mare, mai ales dupa ce ma perchezitionat timp de 2 ore Apoi Ichi se plimba de 3 ori prin fata peretelui si usa cea mare aparuse iar. Cei trei intrara sin in camera in loc de fotolii, semineu si masuta cu cartile era acum o camera gigantica cu tot felul de vechituri in ea. -Foarte dragut! exclama Bell sarcastica. Neai adus sa cautam prin gunoaie. -Nu sunt gunoaie! o corecta Ichi. Sunt comori. Acum daca vreti sa ma ajutati, spunetimi unde vedeti o cutie mare si rosie pe care scrie artificii? Sophia incepu sa se uite in jur si se indeparta pe unul dintre culoare. Orice ca sa scape de ego-ul imens al baiatului acela Deodata vazu printe vechituri...... Ooc: Ichi, am fost asa de rea cu tine pentru ca ai spus ca m-am imbujorat. Sophia nu se imbujoreaza niciodata Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
camera necesitatii, prieten de nadejde | Hayley M. Alden | 2 | 1,741 |
04 Feb 2011, 14:55 Last Post: Abby Kills |
|
Cartea "Camera Necesitatii" | Annabelle Rosalie Koreea | 1 | 1,544 |
31 Dec 2010, 21:24 Last Post: Daniel Cruplud |
|