camera necesitatii
|
11 May 2010, 18:27
|||
|
|||
"-Mi-e nu-mi e somn, se planse Ichi. Cred ca o sa ma intorc in Camera Necesitatii sau o sa vizitez Sala Armurilor. Sau poate...
-Ichi fi serios! il repezi Bell. E ora unu noaptea. Sti ca eu nu sunt impotriva acestor mici excursii dar acum chiar vreau sa ma duc sa ma culc. Tu faci ce vrei. -Bine bine, ma culc, spuse cercetasul dezamagit. Dar sa sti Bellyshor ca nu mai scapi data viitoare. O sa te duc prin tot castelul chiar de ar fi sa te car in brate tot drumul. Si o sa o luam si pe Alice, Isa si Sophie. Poate Nate o sa mearga si el. -Dar cum ramane cu varul tau? intreba Bell. -Ce e cu el? -Pai..incepu aceasta putin speriata, nu ai mai vorbit cu el de mult. Cel putin eu nu te-am vazut vorbind cu el de mult. -Yagami nu mai e un copil, poate sa isi poarte de grija. Daca el vrea sa fie lasat in pace cine sunt eu sa nu ii respect dorinta, raspunse baiatul. -Cine e Yagami? intreba Sophia. -Este varul meu. Este la Viperini, adauga Ichi, tonul lui sugerand ca nu prea avea la inima casa aceea. -Si este tot in anul IV? -Nu, este in anul I. Nici nu stiu de ce a venit la scoala asta, ar fi fost mai bine sa nu vina. -Ichigo! il mustrara fetele intr-un glas. Cum poti spune asa ceva? Dar baiatul nici nu le baga in seama. Isi aduse aminte de o intamplare din copilaria lor. Unchiul lor Albert ii vizitasera cu doar o luna inainte sa moara. Venise tocmai din Africa ca sa ii vada pe baieti. Ichi stia ca Yagami se intelegea cel mai bine cu Albert si ca moartea acestuia a contribuit la agravarea caracterului lui. Pana sa moara, acesta era mult mai sociabil, mai glumea si mai zambea din cand in cand. Dar, dupa ce a murit... -Ichi, ne asculti? intreba Bell alarmata cand vazu ca vorbele ei nu starnesc nici o reactie pe chipul baiatului. -Da, da va ascult Bell. Scuza-ma, nu am vrut sa spun asta...Eu o sa ma duc sa ma culc. -Dar parca vroiai sa te plimbi prin castel. -Mi-am dat seama ca maine trebuie sa prezint un referat la ora de Potiuni. Trebuie sa ma odihnesc. Ne vedem maine. Isi lua la revedere de la fete si urca spre dormitoarele baietilor, gandurile negre urmarindu-l si fiind hotarate sa nu il lase sa doarma toata noaptea..." OOC: Nu Sophy nu ma supar ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
camera necesitatii, prieten de nadejde | Hayley M. Alden | 2 | 1,741 |
04 Feb 2011, 14:55 Last Post: Abby Kills |
|
Cartea "Camera Necesitatii" | Annabelle Rosalie Koreea | 1 | 1,543 |
31 Dec 2010, 21:24 Last Post: Daniel Cruplud |
|
Camera Necesitatii | ButuzaVasi | 0 | 1,271 |