Primul weekend in Hogsmeade
|
12 May 2010, 17:09
|||
|
|||
-Ce semnificaþie credeþi cã are cheia, totuºi? întrebã Alice.
-Nu ºtiu, cred cã trebuie sã descuiem ceva....o uºã sau poate un dulap, propuse Bell. -Sau poate nu avem cum sã ieºim de aici decât dacã folosim cheia asta, zise Alice oprindu-se în dreptul uºii. Vedeþi trandafirul ãsta mic de aici? întrebã ea ridicând cheia în aer. -Da, rãspunserã ceilalþi în cor. -Uitaþi! Mi se pare cã seamãnã cu cel de pe clanþã. Ichi se apropie de clanþã ºi comparã cei doi trandafiri. Nuanþele de roz abia se mai distingeau din cauza timplului iar puþinele frunze verzi erau gata sã cadã. -Sã ºtiþi cã seamãnã foarte mult, aprobã Ichi. Hai sã încercãm cheia. Alice, ne faci onoarea? -Eu? Nu vreau tot eu. Sã lãsãm pe altcineva. Bell? -Bine, daþi-mi cheia. -Recunoaºte cã þi-e fricã sã nu cadã uºa peste tine...,zise Ichi râzând. -Ba nu e adevarat. Eu am vãzut ºi tabloul ºi trandafirul. Tu ai gãsit fotoliul iar Sky camera. Era ºi rândul lui Bell. -Nu vã mai certaþi, hai sã ieºim. Am descuiat. Când deschise uºa, aceasta scârþâi puternic. Ajunserã într-un mic hol la capãtul cãruia se aflau scãrile ce deuceau la parter. -Casa asta chiar are nevoie de reparaþii, se plânse Alice. Acum ce facem? -Pãi ar trebui sã mai cãutãm indicii, cred, zise Ichi ironic. -Pãi, primul bilet a fost dupã un tablou, iar al doilea, spunea ceva despre Case. Credeþi cã are vreo legãturã? întrebã Bell. -Am vãzut în prima camerã în care am intrat o pânzã cu un cap de leu pe ea, îºi aminti Skynet. Credeþi cã ar trebui sã mergem sã verificãm? -De ce nu? aprobarã ceilalþi ºi urcarã scãrile cu grijã. Odatã ajunºi la parter... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Daca e weekend e relaxare... | Alessandra R. Light | 4 | 1,406 |
15 Jan 2012, 17:08 Last Post: Alessandra R. Light |
|
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,343 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,292 |