camera necesitatii
|
13 May 2010, 15:30
|||
|
|||
Bell isi croi drum spre etajul VII, vrand sa ia ceva din Camera Necesitatii. Uitase o carte aseara, asa ca trebuia sa se intoarca. Ajunse in fata usii si o vazu pe Sophia.
"-Hey, ce faci Sophi?" o intreba ea, zambind. "-Bine, si eu pe aici. Vroiam sa intru in Camera, sa'mi fac referatul la Transfigurare" spuse ea, oftand. "-E greu?!" chicoti Bell, iar Sophia isi aminti brusc ca Bell era profesoara de Transfigurari. "-Nu. Dar am nevoie de liniste" raspunse fata, razand. "-Stiu ca nu e voie, dar daca vrei te ajut" sopti Bell, insa o usa se materializa in fata lor, din spatele careia iesira Alice si Ichi. Sophia veni numai-decat langa ea, uitandu'se la cei doi. "-Deci voi blocati camera, nu?!" intreba ea, pe un ton fals de suparare. "-Aaa, da?" raspunse Alice, usor confuza. "-Ne'am intors sa cautam artificiile" zise Ichi, apropiindu'se de ele. "-Dar voi ce faceti aici?" intreba Alice, cercetatoare. "-Pai, eu vroiam sa imi fac referatul la Transfigurari" murmura Sophia, in timp ce Ichi ascunse o cutie la spate. "-Hey, ce ai acolo?" intreba Bell. "-Chiar nu iti scapa nimic, nu??" chicoti Ichi. "-Am un spirit de observatie prea bun" spuse Bell, mandra. "-Sunt niste artificii" zise Ichi, zambind.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
camera necesitatii, prieten de nadejde | Hayley M. Alden | 2 | 1,741 |
04 Feb 2011, 14:55 Last Post: Abby Kills |
|
Cartea "Camera Necesitatii" | Annabelle Rosalie Koreea | 1 | 1,546 |
31 Dec 2010, 21:24 Last Post: Daniel Cruplud |
|
Camera Necesitatii | ButuzaVasi | 0 | 1,272 |