Fantoma mea preferata
|
13 May 2010, 19:01
|||
|
|||
Sophia se plimba trista pe coridoarele castelului. Baietii din anul ei iar au ras de ea spunand ca e ciudata si nepriceputa. Nu stia de ce dar aceste rautati o suparau chiar daca nu aveau de ce sa o supere. Singurul loc in care se putea duce sa vorbeasca deschis despre problemele ei era baia de la etajul 2.
Sophia deschise usor usa baii si o umbra translucida se napusti asupra ei -Iesi afara imediat din baia mea -Myrtle! Striga Sophia. Sunt eu, gata -A scuze nu te'am recunoscut, aveam ochii plini de lacrimi, zise fantoma dupa care iar izbucni in hohote de plans. Sophia intra incet in baie si se aseza pe jos sprijinindu'se de o chiuveta. -Si deci, de ce ai venit iarasi pe aici? intreba Myrtle ,dar doar pentru a face conversatie. -Am venit pentru ca sunt suparata, baietii iar au ras de mine. Atunci Myrtle incepu sa plnga in hohote si sa se roteasca prin camera.Sophia se ascunse mai tare sub chiuveta deoarece usa se deschise incet si cineva intra in baia plangacioasei Myrtle. La inceput nu vazu cine era, dar dupa ce iesise de sub chiuveta il/o observa pe..... OOCP: sper sa va placa .... nu sunt prea sigura ca expresia "umbra translucida" merge dar nu mai conteaza Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Fantoma mea preferata - by Sophia Mason - 13 May 2010, 19:01
Re: Fantoma mea preferata - by Shayera Holl - 13 May 2010, 22:15
Re: Fantoma mea preferata - by Veronique A. Dupont - 31 May 2010, 15:37
Re: Fantoma mea preferata - by Sophia Mason - 31 May 2010, 16:17
Re: Fantoma mea preferata - by Veronique A. Dupont - 31 May 2010, 16:26
Re: Fantoma mea preferata - by Bell Evans - 25 Jun 2010, 11:11
|