Primul weekend in Hogsmeade
|
13 May 2010, 21:44
|||
|
|||
Cand sa o deschida, Alice îl opri.
-Nu o deschide! strigã ea, fãcându-l pe Ichi sã fie la un pas de a scãpa cutia. -Bine, dar nu e nevoie sã þipi aºa. Dar de ce? -Bell, tu te pricepi la rune, nu? -Da, mã pricep, de ce? -Nu poþi sã încerci sã descifrezi inscripþia? -O sã încerc, zise ea luând cutia ºi rotind-o în mâini. Bell se uitã câteva clipe la inscripþiile de pe cutie ºi într-un final spuse: -E un fel de ghicitoare. Sunã cam aºa: "Aventura ºi graba, nu fac casã bunã Detalii importante vã privesc din urmã Gândiþi prin ce-aþi trecut Rememoraþi tot ce-aþi avut", citi Bell, în timp ce Alice scria cu un creion pe o hârtie scoasã din buzunar. -Deci, ce credeþi cã înseamnã, domniºoara detectiv? o tachinã Ichi pe Alice. -Sigur primele douã versuri se referã la faptul cã am uitat ceva pe parcurs, ca a fost un lucru pe care nu l-am observat. -Pãi ºi dacã am ajuns pânã aici atunci nu poate fi nimic greºit nu? întrebã Bell nedumeritã. -Aºa s-ar pãrea. Bine, hai sã deschidem cutia, îºi dãdu Alice acordul. Ichi luã cutia din mâinile lui Bell ºi încercã sã o deschide dar fu în zadar. Cutia nu se putea deschide. Alice privi din nou peste hârtie fãrã speranþã. -Asta este, spuse ea entuziasmatã. Ne privesc din urmã ºi Prin ce-aþi trecut. Am trecut prin tunel!Trebuie sã fie ceva acolo, un lucru pe care l-am uitat. -Care era ultimul vers? întrebã Bell. -"Rememoraþi tot ce-aþi avut". -Pãi, ce am avut? întrebã Bell gânditoare. Asta este! Am avut de ales, am avut bifurcaþia! -Dar era o fundãturã, îþi aminteºti? spuse Skynet, uluit. -Dar poate ar trebui sã o cercetãm, spuse Alice. Cred cã Bell are dreptate. Mergeþi? Sau rãmâneþi aici? -ªi ce facem cu aceastã cutiuþã? întrebã Ichi. Mã scuzaþi cã mã bag! -Nu ºtiu, spuse Bell. Aici am gãsit-o, cred aici trebuie sã o lãsãm. -ªi eu cred la fel, aprobã Alice. Haidem! Ichi puse cutia jos ºi îºi urmã prietenii. OOC ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Daca e weekend e relaxare... | Alessandra R. Light | 4 | 1,363 |
15 Jan 2012, 17:08 Last Post: Alessandra R. Light |
|
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,301 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,219 |