camera necesitatii
|
14 May 2010, 14:48
|||
|
|||
"-Pai, avem de facut un referat despre Animagi" spuse Sophia, uitandu'se asupra pergamentului gol.
"-Ok, hai sa incepem. Nu e chiar asa greu" chicoti Bell. "-Spui asta pentru ca tu predai" rase Sophia. In jumatate de ora terminara referatul, care se intindea pe un sul de pergament. "-Trebuie sa'mi dai 10 pe el" zise Sophia, razand. "-La cat am scris impreuna, 10+" ii raspunse Bell, zambind. "-Asa, acum ce facem?" intreba Sophia. "-Hai sa mergem sa vedem ce mai fac Ichi si Alice" propuse Bell. "-Dar pe unde umbla?!" intreba Cercetasa. "-Cred ca am eu o vaga banuaiala, sa mergem" spuse Bell, gandindu'se ca cei doi sunt afara, pe domeniile insorite. Cand iesira din camera, nimeni altul decat Peeves le iesi in cale. "-Oh, nu!" se planse Bell. "-Domnisoarele la plimbare?!" intreba sarcastic strigoiul. "-Mda, si fantomele la spionat, nu??" i'o intoarse Sophia. "-Mai, mai, cine e aici???" intreba Peeves, jignit. "-Asta chiar nu e treaba ta. Bombarda!" sopti Bell, iar vraja il trimise pe fundul lacului. "-Saracul calamar" chicoti Sophia, in timp ce coborau scarile de marmura. Ajunsera la usa de la intrare si pasira in bataia blanda a razelor de soare. Domeniile erau scaldate intr'o mare de caldura, ce infrumuseta aspectul ierbii verde ca smaraldul. Cerul scanteietor gazduia un soare bland si vioi, ce trimitea sarutari dulci lacului care isi oglindea fata in nemarginitul azur. "-Sa mergem" ii sopti Bell lui Sophia, in timp ce se indreptau spre marginea Padurii Interzise.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
camera necesitatii, prieten de nadejde | Hayley M. Alden | 2 | 1,741 |
04 Feb 2011, 14:55 Last Post: Abby Kills |
|
Cartea "Camera Necesitatii" | Annabelle Rosalie Koreea | 1 | 1,549 |
31 Dec 2010, 21:24 Last Post: Daniel Cruplud |
|
Camera Necesitatii | ButuzaVasi | 0 | 1,273 |