Primul weekend in Hogsmeade
|
14 May 2010, 16:26
|||
|
|||
Bell se intoarse alaturi de cei trei prieteni prin tunelul cenusiu. Trecerea timpului il incarcase cu mii de picaturi de praf, care se asezau lenese pe pietrele din calcar. O perdea de lumina se cernea din inaltul pesterii, avand reflexe verzui si albastre. O imagine demna de admirat, si de memorat pentru totdeauna. Stropii de apa mici si catifelati curgeau ca lacrimile pe obrazul calcarului, alb ca zapada.
Curentul de aer rece le involbura suvitele de par in jurul capului, facandu'i pe cei 4 copii sa semene cu niste personaje de legenda. Alice si Ichi mergeau primii, urmati indeaproape de Bell si de Skynet, care se lasa furat de frumusetea peisajului. "-Stati asa!" spuse Bell, iar Alice se opri brusc. "-Da?!" intreba Ichi, nedumerit. "-Noi avem o cheita, nu?? Poate cheia deschide cufarul" spuse Cercetasa, zambind. "-Bellyshor, esti geniala!" ii spuse Alice, surazand. "-Cine are cheia??" intreba Skynet, iar fata scoase o cheita mica, cu un trandafir incrustat pe ea. O ridica la nivelul privirii, cercetand'o atent. "-Nimic interesant, e doar o cheie" ii spuse Ichi. "-Sa vedem daca se potriveste cu incuietoarea cutiei" propuse Skynet, grabind pasul. Ajunsera in curand la urmatoarea bifurcatie, unde se intalnira cu un alt obstacol. "-Asta ce mai e?!?!" intreba Alice, privind o silueta intunecata, ce se prelingea pe peretii umezi ai pesterii. "-Un..VAMPIR?!" urla Bell, incantata. "-Poftim?!" pufni Skynet. "-Un vampir, eu nu pot sa cred" murmura Bell, indreptandu'se spre fiinta palida. In lumina obscura, fata ii observa chipul palid, cu reflexe de creta si ochii aurii stralucind veseli. "-Buna" sopti ea, zambind. "-Un om?! Aici?!" intreba creatura, nedumerita, dar fericita in acelasi timp. "-De fapt, 4 oameni. Un adevarat festin" chicoti Bell, iar tanarul se cutremura la auzul ideii. "-E o gluma, nu?!" se auzi vocea lui Ichi. "-Sa ma prezint. Numele meu este Abraham Kerrison, si cred ca v'ati dat seama ca nu sunt om" sopti tanarul, cu o voce seducatoare. "-Incantata. Eu sunt Bell Evans, iar ei sunt prietenii mei~Alice, Ichi si Skynet" zise cercetasa, zambind. "-Nu am mai vazut oameni de ceva timp" ofta Abraham incetisor. "-Pai, vezi acum" sopti Alice, privindu'l fix. "-Am observat ca sunteti in cautarea comorii ascunse" spuse Abraham. "-Dapp, dar credem ca am gasit'o deja" raspunse Ichi, vesel. "-Multi au gasit'o si au plecat dezamagiti, iar altii au fost fericiti sa descopere inca un stalp in relatia lor" murmura vocea cristalina a tanarului. "-Wow" sopti Skynet, incantat. Bell isi indrepta privirile spre prietenii sai pentru o secunda, dupa care se intoarse spre Abraham. Dar nu ramase decat o urma de parfum dulce si amintirea lui. "-Unde a disparut asa repede?!??!" intreba Bell, socata. "-A plecat?" raspunse Alice, neincrezatoare. "-Daca e o capcana??" zise Ichi, devenind banuitor. "-Nu e o capcana, sa ne continuam drumul spre comoara" propuse Skynet, in timp ce se intoarsera in tunelul unde salasluia cutia. In curand se vazu acea stralucire verde, care le lumina pasii sovaitori. Bell ajunse prima la cutie si o ridica, privind'o atent. "-Uite aici" spuse ea, indicand spre un trandafiras sculptat in lemn. "-Deschide'o" sopti Alice. "-Ok, eu ma folosesc de cheie, iar tu de vraja" spuse Bell. "-De ce eu?!!" intreba astropufa. "-Pentru ca tu ai descoperit'o pe perete" raspunse fata. Invarti cheita, in timp ce Alice sopti Abririum! iar cufarul se deschise cu un scartait incetisor. In interior era.. "-O HARTIE?!" striga Ichi, incepand sa rada. "-Am trecut prin atatea pentru o bucata de pergament?!" intreba si Skyent, profund dezamagit. "-Stati asa, sa vedem ce scrie" propuse Alice, iar Bell intoarse micuta hartiuta si citi: Prietenia este trandafirul sufletului, iar a voastra va rezista trecerii nemiloase a timpului pentru totdeauna, invaluita intr'o lume de magie.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Daca e weekend e relaxare... | Alessandra R. Light | 4 | 1,360 |
15 Jan 2012, 17:08 Last Post: Alessandra R. Light |
|
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,300 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,211 |