-- LA MULTI ANI, DARKMARK! --
|
14 May 2010, 19:20
|||
|
|||
LA MULTI ANI DARKMARK !!!
Scuze de intarziere, in primul rand, iar in al doilea rand as fi vrut sa spun (nu are nimic daca imi dau cu parerea, nu?): 1. Kennya si Raizen mi se par cei mai buni admini fiindca: a. Kennya (si Raizen, dar mai mult Kennya) au "stat dupa mine" si mi-au explicat cand aveam vreo nelamurire b. Raizen (si Kennya, dar mai mult Raizen) au configurat aspectul site-ului mai frumos decat oricine altcineva ar fi putut c. Sunt adminii celui mai frumos, primitor, dragut (s.a.) forum (ca nu-i pot spune site, insa nu-i nimic mai frumos decat el) pe care l-am vazut vreodata d. Daca ar fi sa le asociez o piatra pretioasa le-as asocia diamantul, fiindca ei mi se par "Diamantele Forumului" 2. Ginny este cea mai draguta si amuzanta persoana pe care am ... uhm ... intr-un fel, cunoscut-o, iar fara ea forumul ar fi ca multe altele monotone si cu putin amuzament (ei ii asociez "Safirul Hahalinesc" - nu prea am alte idei) 3. Lordului Smoala (bine, intr-un fel tot lui Ginny, ca doar e inventia ei) ii multumesc ca mi-a adus un "10" ( ![]() 4. Toti pe care v-am cunoscut pe acest site ati fost cei mai draguti cu mine (in ciuda a cum sunt eu, as putea spune "Safirele Forumului" multora dintre voi) Punctul 3 l-am facut sa fie ceva mai amuzant, dar cum sunt cam praf la chestii din-astea, nu cred sa rada careva ... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La multi ani Darkmark RPG Forums! | Kennya Allen | 30 | 5,185 |
23 May 2010, 09:25 Last Post: Bell Evans |