-- LA MULTI ANI, DARKMARK! --
14 May 2010, 19:20
LA MULTI ANI DARKMARK !!!

Scuze de intarziere, in primul rand, iar in al doilea rand as fi vrut sa spun (nu are nimic daca imi dau cu parerea, nu?):
1. Kennya si Raizen mi se par cei mai buni admini fiindca:
a. Kennya (si Raizen, dar mai mult Kennya) au "stat dupa mine" si mi-au explicat cand aveam vreo nelamurire
b. Raizen (si Kennya, dar mai mult Raizen) au configurat aspectul site-ului mai frumos decat oricine altcineva ar fi putut
c. Sunt adminii celui mai frumos, primitor, dragut (s.a.) forum (ca nu-i pot spune site, insa nu-i nimic mai frumos decat el) pe care l-am vazut vreodata
d. Daca ar fi sa le asociez o piatra pretioasa le-as asocia diamantul, fiindca ei mi se par "Diamantele Forumului"
2. Ginny este cea mai draguta si amuzanta persoana pe care am ... uhm ... intr-un fel, cunoscut-o, iar fara ea forumul ar fi ca multe altele monotone si cu putin amuzament (ei ii asociez "Safirul Hahalinesc" - nu prea am alte idei)
3. Lordului Smoala (bine, intr-un fel tot lui Ginny, ca doar e inventia ei) ii multumesc ca mi-a adus un "10" (Finna) si ca i-a venit lui Ginny in minte si ca astfel a devenit si mai amuzanta (si nu-i pot asocia o piatra pretioasa, ca e creatia lui Ginny)
4. Toti pe care v-am cunoscut pe acest site ati fost cei mai draguti cu mine (in ciuda a cum sunt eu, as putea spune "Safirele Forumului" multora dintre voi)

Punctul 3 l-am facut sa fie ceva mai amuzant, dar cum sunt cam praf la chestii din-astea, nu cred sa rada careva ...

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: -- LA MULTI ANI, DARKMARK! -- - by Katya Sokorov - 14 May 2010, 19:20

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  La multi ani Darkmark RPG Forums! Kennya Allen 30 5,185 23 May 2010, 09:25
Last Post: Bell Evans