Pierdere de timp
|
14 May 2010, 23:31
|||
|
|||
Hey, imi pare foarte rau...
Era de treaba Yvonne si imi placea foarte mult fic-ul vostru... Chiar nu pot sa cred... Si Sandra, sper ca esti multumita...Ai insistat atat si ai frecat-o pe Shayera atata la cap pana ti-a spus...Dar intrebarea este...Acum ai de gand sa o lasi in pace si sa nu te mai frece capul la ce face Shayera??? Cred si eu ca nu vroia sa-si impartaseasca problemele personale mai ales cu tine...Si nu cred ca ar fi vrut sa afle tot forumul de asta si sa-si reaminteasca si ea si June de asta inca o data. Nu stiu cum sa-ti spun, Sandra, dar nu cred ca a fost cea mai fericita perioada din viata lor..Iar prin curiozitatea ta nelimitatea si nesimtita le-ai facut pe ele sa-si reaminteasca si sa retraiasca acele clipe pentru tine... Imi pare rau inca o data pentru Yvonne si chiar nu pot sa-mi imaginez cum pot exista astfel de persoane care sa nu se gandeasca intai la faptul ca secretele nu sunt pentru a fi spuse oricui... Sandra, sper din tot sufletul ca aceste cuvinte si ca ceea ce ai facut pe acest forum sa te faca sa analizezi de doua ori situatia pe viitor, inainte sa-ti exprimi din nou curiozitatea ta nemarginita... Scuze daca am sris gresit sau daca am facut repetitii, dar nu m-am putut concentra prea bine cand am vazut ce s-a intamplat...sry... And by the way, Sandra, poate tu esti foarte desteapta si inteligenta cu un IQ de extraterestru sau mai stiu eu ce, dar nu-mi pasa....Daca tu poti sa faci bratari ca acestea du-te si fa si nu-ti mai pierde timpul criticand eforturile si munca altora. Pentru ca eu chiar admir munca Shayerei si nush daca as avea rabdarea sa fac bratari ca ea...Mai ales de alea scrise...Asa ca te rog du-te si comenteaza acasa la tine...Nu pe acest forum unde toti formam o familie... Si unde vad ca tu nu esti in stare sa te adaptezi... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|