Cand afara ploua...
|
16 May 2010, 17:00
|||
|
|||
-Ai grija, zise Sophia cand o fata intra din senin in ea. Ai putea sa'ti rupi ceva. Lasa'ma sa te ajut, spuse ea in timp ce ii intinse mana
-Multumesc, zise fata in timp ce se ridica. -Cum te numesti?intreba Sophia -Samantha Hawkins, raspunse fetita. E prima data cand sunt aici si nu prea cunosc pe nimeni. - Eu sunt Sophia Mason si sunt in anul III. Acum ma cunosti pe mine. Cum se face ca ai venit singura? -Pai, parintii mei nu au putut sa ma insoteasca asa ca am venit singura, raspunse Samantha -Ei nu'i nimic. si eu am venit fara parinti.Am venit doar cu sara mea mai mare care ar trebui sa fie si ea pe aici, zise Sophia cautand cu privirea prin multimea de pe peron. -Toti oamenii astia sunt vrajitori? intreba Sam. -Da, daca n'ar fi n'ar putea ajunge aici, raspunse Sophia. Hai ca eu trebuie sa plec sa o caut pe sora mea. ai grija de tine si vezi ca trenul pleaca la 11 fix sa nu intarzii pentru ca ai putea ramane aici. ne ved in tren. Papa! Sophia pleca si Samantha ramase iar singura printre straini.... OOC: sper sa nu te superi ca am continuat eu Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cand afara ploua... - by Samantha Hawkins - 16 May 2010, 16:19
Re: Cand afara ploua... - by Sophia Mason - 16 May 2010, 17:00
Re: Cand afara ploua... - by Bell Evans - 16 May 2010, 17:55
Re: Cand afara ploua... - by Samantha Hawkins - 16 May 2010, 19:41
Re: Cand afara ploua... - by Jenny Spring - 16 May 2010, 20:18
Re: Cand afara ploua... - by Samantha Hawkins - 17 May 2010, 09:16
Re: Cand afara ploua... - by Bell Evans - 17 May 2010, 15:08