Primul weekend in Hogsmeade
|
16 May 2010, 18:28
|||
|
|||
Dat fiind ca mintea atat de prost, Bell nu era niciodata de acord cu ascunderea adevarului. Dar de aceasta data, i se parea o gluma destul de amuzanta.
"-Asa, eu zic ca Madam Rosmerta va fi foarte perseverenta in cautarea comorii" spuse Bell, razand. "-Imbatraneste si tot nu va gasi asa zisa comoara" chicoti Alice, iar Ichi incepu sa rada si el. "-Mai, mai, dar ce veseli sunteti azi" se auzi vocea chelneritei, care veni si le aduse 4 beri-zero. "-Multumim" zise Skynet. "-Nu aveti pentru ce, ma duc sa mai intreb si ceilalti clienti despre comoara din sat" sopti Madam Rosmerta, pe un ton complice. "-Ok" raspunse Bell, incercand sa se abtina de la a izbucni in ras. "-Deci, va fi o panarama de nedescris cand se va afla ca nu exista comoara" rase Ichi. "-Nu e nimic rau in asta" isi dadu Alice cu parerea in timp ce sorbea din berea sa. Bell se lasa in scaunul confortabil, rezemandu'si capul de spatar. Avea prostul obicei de a cauta sub masa, iar de data aceasta dadu peste o foaie. "-Hey" zise ea, scotand bucata de pergament. "-Ce ai acolo??" o intreba Alice. "-O alta foaie cu citate?!" facu Skynet, chicotind. "-E o harta" spuse Alice, insfacand bucata ingalbenita de pergament. "-Poate e o comoara" sopti Bell, incantata. "-Da, care consta in alta porunca despre iubire sau prietenie, nu?!" raspunse Ichi, razand. "-Nu se stie, dar eu una, nu refuz o provocare" spuse Bell, chicotind. "-Nici eu" replica Alice, zambind. "-Daca merge Alice, merg si eu" sopti Ichi, admirativ. "-Pai, cred ca va voi insoti si eu" renunta Skynet in cele din urma. Incepura sa priveasca harta atent, incercand sa descopere fiecare indiciu.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Daca e weekend e relaxare... | Alessandra R. Light | 4 | 1,407 |
15 Jan 2012, 17:08 Last Post: Alessandra R. Light |
|
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,346 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,295 |