Cand afara ploua...
17 May 2010, 09:16
OOC: E lung postul, stiu, dar merita sa-l cititi

"Hopa, uite ca vine.... CUM? rablagitura asta e trenul nostru?" a intrebat nedumerita Sam, la vederea unui tren cu nimic... neobisnuit. Desigur, se astepta la ceva iesit din comun.
Bell, care la auzul exclamatiei a inceput sa rada, ii raspunse printre chicoteli "O sa vezi Samantha, ca inauntru e diferit. Hihi, daca la exterior ar fi fost altfel ar fi atras atentia Incuiatilor..."

"Cineva ne saluta?" a intrebat Samantha, in timp ce, ducandu-si mana in stil militaresc la ochi, incerca sa recunoasca chipul fetei ce se apropia din ce in ce mai mult de cele doua.

Quote:" Saaalut, eu sunt Jessica"
S-a prezentat fata plina de entuziasm.
"Asa deci, o cunoaste pe Bell !... eh, presupun ca n-am de ce da inapoi" si fara nicio teama, Samanatha i-a strans mana Jessicai, prezentandu-se la randul sau, si acompaniind fiecare gest cu cate un zambet.
"Fetelor, eu zic sa ne grabim, experienta-mi spune ca vom sta pe jos daca mai asteptam mult" adaugase Bell la sfarsitul conversatiei, pe un ton hazliu.
"De acord" au aprobat in cor Samantha si cu Jessica, grabind pasii inspre inatrarea trenului.
Imbulzeala era de nedescris, dar in scurt timp...
"Pfui, nu mai pot... credeam ca ma vor calca in picioare" exclamase Sam razand.
"Inainte nu era asa..." spuse Jessica
"Si uite si de ce..." A completata Sam rapid, aratand spre un grup de elevi mai mari, pusi pe harþa, ce apucasera sa se indrepte inspre cele 3 fete. Un baiat, o impinse pe Sam la o parte, aproape izbind-o de peretele letaral al trenului.
"Misca din drum, ochi-albastri, sau ti-au amortit picioarele?" i-a suierat baiatul printe dinti, pe un ton artagos.
"POFTIM?" i izbucnit Sam, indignata, fapt ce l-a facut pe "agresor" sa intoarca capul, neasteptandu-se la o astfel de reactie. Dar curand fata s-a resemnat, dandu-si seama ca nu cunoastea decat vraji elementare, si a schimbat tactica, adaugand cu un aer calm, nepasator si privindu-l drept in ochi:
"Ma scuzi, nu gust din glumele de pensionar" Si din spatele Samanthei au inceput imediat chicoteli, care erau cat pe aci sa dea in rasete in toata regula.
"Dragut-o, ai grija cum vorbesti" i-a raspuns pe acelasi ton baiatul, aratand inspre prietenii sai. "Sau se poate sa o patesti" si a lasat la vedere un zambet dezgustator, din punctul Samanthei de vedere, bineinteles...

Dar asa cum era de asteptat, agitatia nu trecuse neobservata...
"Time out baieti, voi veniti cu mine" Si gardianul, rotindu-si ochii la grupul de fete ce se incumetase sa-i infrunte, le dadu un sfat "Iar voi incercati sa evitati conflictele si gasiti-va mai repede un compartiment." Murmure, regrete, si chiar injuraturi s-au auzit din grupul baietilor incoltiti de... gardieni. Acesta, dand sa plece, le spuse un ultim cuvant:

Multumirile mele ca i-ati tinut in loc. Doriti sa faceti o reclamatie? Nu ati fi singurele oricum...
"Nu multumim" s-a grabit Sam sa adauge "Nu merita osteneala" si resemnate, cele 3 fete au intrat in compartimentul cel mai apropait.
Asta, nu inainte ca Bell sa invoce o vraja, nemaiputand sa se abtina...

"Rictusempra!".
A murmurat asa incat sa nu fie auzita si in curand, tinta a inceput sa se scarpine in cele mai hilare moduri posibile.
Gestul a fost insa remarcat de cateva persoane din tren, inclusiv de catre sam si Jessica, care s-au grabit sa-l acompanieze cu aplauze.
"Asta da mod sin care sa-ti incepi calatoria!" a exclamat Jessica insufletita.
Si amuzate de ultimele intamplari, fetele s-au asezat comod pe bancheta compartimentului, unde au inceput sa discute vrute si nevrute.

*De aici mai facem un post si ne mutam la "Expresul de Hogwarts" unde o sa constuiesc eu alt topic *

[Image: Signature___Incendia.png]

"And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!"

"Wit beyond meansure is man's greatest treasure!"

[Image: Ravenclaw_student.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cand afara ploua... - by Samantha Hawkins - 16 May 2010, 16:19
Re: Cand afara ploua... - by Sophia Mason - 16 May 2010, 17:00
Re: Cand afara ploua... - by Bell Evans - 16 May 2010, 17:55
Re: Cand afara ploua... - by Samantha Hawkins - 16 May 2010, 19:41
Re: Cand afara ploua... - by Jenny Spring - 16 May 2010, 20:18