O scrisoare
|
18 May 2010, 14:50
|||
|
|||
Bell se trezi devreme in acea zi. O duminica superba i se infatisa inaintea ochilor cand trase perdeaua de la dormitorul din turn, invaluind'o intr'o aura de raze luminoase. Hotari ca venise timpul sa le scrie parintilor si sa'si felicite fratele mai mic pentru prima lectie de zbor.
Dupa ce se imbraca lua o pana si un pergament si cobori in camera de zi din Turn unde gasi doar cativa boboci ce se jucau zgomotos. "-Hey, putin mai incet daca se poate" striga ea, iar un baiat o intreba. "-Dar tu in ce an esti de ne zici noua sa facem liniste?!" "-In anul VII, si daca nu ma lasi sa'mi scriu scrisoarea, am sa arunc un blestem asupra ta care te va face sa regreti" zise cercetasa cat de serios putu, dar o bufni rasul cand vazu expresia infricosata ce isi facu loc pe chipul celor mici. Linistea isi facu loc in incapere, imbratisand'o in misterul ei pasnic. Bell scoase pergamentul din buzunarul robei, pana si calimara si isi incepu scrisoarea: Dragi parinti, si draga Nate, Imi este foarte dor de voi. Simt ca am lasat o parte din mine acasa, de cand am plecat. Hogwarts'ul e a doua mea casa, dar totusi duc dorul casutei noastre de pe aleea prafuita a Pesterii lui Godric. La scoala totul decurge bine. Anul VII mi'a adus o multime de ferestre, care imi prind de minune. Notele mele sunt relativ bune, doar la Istoria Magiei am ceva probleme, ca in fiecare an. Voi ce mai faceti?? Nu mi'ati mai scris de ceva timp, sper ca imi veti raspunde cat mai repede la scrisoare. Imi e foarte foarte dor de voi si abia astept sa vin acasa de Craciun. Multe imbratisari de la Bellyshor. Impaturi frumos scrisoarea si o puse intr'un plic pe care il sigila. Acum trebuia sa mearga in Hambarul Bufnitelor si sa o caute pe Loly. Se uita la ceasul mare atarnat deasupra semineului de piatra, care indica ora 9. Cobori scara de marmura, treptele rasunand pasnic la atingerea pasilor sai timizi, in timp ce isi croia drum spre domeniile scaldate in lumina diminetii. Ajunse in fata usilor de la intrare si le deschise cu un mic scartait. Se lasa imbratisata de caldura unei zile perfecte, cu un soare zambitor ce saruta pamantul abia trezit. Firele de iarba dansau in lumina rasaritului, in timp ce lacul isi oglindea undele in bataia lina a adierii blande. Cercetasa se grabi spre Hambar, dar le vazu in fata ei pe cele doua prietene~Helena de la Cercetasi si Alice de la Astropufi. "-Hey, asteptati'ma si pe mine" le striga aceasta, alergand spre fete.. OOC: Sper sa nu va suparati ca am intrat si eu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O scrisoare - by Helena Daphne Rose - 17 May 2010, 17:15
Re: O scrisoare - by Alice Morris - 17 May 2010, 17:29
Re: O scrisoare - by Helena Daphne Rose - 17 May 2010, 18:34
Re: O scrisoare - by Bell Evans - 18 May 2010, 14:50
Re: O scrisoare - by Helena Daphne Rose - 19 May 2010, 13:54
Re: O scrisoare - by Bell Evans - 19 May 2010, 14:13
Re: O scrisoare - by Helena Daphne Rose - 19 May 2010, 14:38
Re: O scrisoare - by Bell Evans - 26 May 2010, 14:41