Your favourite lyrics:x
|
18 May 2010, 14:29
|||
|
|||
aveti aici versurile unei melodii pe care o ador
Refren Si am alergat sa ma gasesc Si-alerg in jurul lumii Si-alerg in jurul lumii Si am alergat sa-nvat sa iubesc Si-alerg in jurul lumii In jurul lumii Strofa1 Trebuie sa fim mai buni Sa nu ne lasam conduse inimile de minciuni Caut sa am puterea sa sa pot sa visez Sa nu ma opresc din drumul pe care-l urmez Si ce ma face sa nu cedez E gandul ca sufletul meu nu e singur Nu e singur in aceasta lume Printre suflete reci , bazate pe sume Caut iubirea ce se-ascunde In inimile noastre crude Strofa2Cat de bine te pricepi la oamenii de p-aici? Nimeni nu vrea s-o dea la… Pace p-aici eu vad mai rar si zambete nici macar In privirile ce le vad la aprozar Plictisite , ca-s prea multe ispite Ce te fac sa uiti prietene ca esti om Raul promite , sa faca binele sa ezite Sa te faca sa raspunzi la buton Lasa-te ,lasa-te,lasa-te ascuns de randuri Pune-te,pune-te,pune-te putin pe ganduri Ca mi se pare ca-s fise… Ce te fac un tonomat automat Strofa 3 Si-am alergat sa nu raman in pas Ochii pe ceas si-aud un glas Nu lasa timpul ramas Sa te faca sa devii un suflet fals E ura multa , multa Multa lume nu te-asculta Si dintr-o suta E doar un suflet vïu care m-ajuta Camuflaj feat anda aici aveti sunet http://www.youtube.com/watch?v=fCKmbbsJscc Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 10 favourite stars | Ivy Thibault | 7 | 2,601 |
19 Jun 2012, 18:31 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
your favourite lyrics :x | Hayley M. Alden | 3 | 1,559 |
18 Oct 2010, 09:00 Last Post: Bella Emily Rose |
|