Your favourite lyrics:x
|
18 May 2010, 15:09
|||
|
|||
astea imi plac
Sãndel, cumãtru’, cumnatu’, ºefu de post… D C Cu faitonu’ meu mã plimb prin tot satu’ Îl strãbat la trap dintr-un cap în altu’ Mi-am tunat cãruþa ºi am transformat-o În Lamborgini Gallardo Cu faitonu’ meu mã plimb prin tot satu’ Am cu mine pe cumãtru’ ºi cumnatu’ Mi-am vopsit cãruþa ºi am transformat-o În Lamborgini Gallardo Cu faitonul eu îmi caut o fimeie sã mã-nsor. ªtiu cum se face cã-n celulã am avut televizor. Am vãzut cum se iubeºte Bombonelu’ cu Mãtuºa, Cum în fiecare miercuri Huidu pupã Gãinuºa. Poporul vrea sã vadã circ, la noapte nimeni n-o sã doarmã Cã OTV-ul face rating cu divorþul lui Prigoanã. ªi cetãþeanca Bahmuþeanca îl face de ruºine În direct, sã afle þara cã n-o prigonit-o bine. Întotdeauna-i vina noastrã? Niciodatã a muierii? Revenim dupã reclame cu crima din Primãverii: Într-o zi la asfinþit, ºoarecele a-ndrãznit ªi-a intrat sãrind portiþa în odãi la Romaniþa. Dar motanu-aviator l-a-ncolþit în dormitor ªi gelos l-o impuºcat, dragi copii, direct în cap. Romaniþa bucuroasã cã s-o terminat cu bine Se pupa-ntro zi cu altu’… “Nu cu mine, nu cu mine!” Dac-eram oportunist mã însuram c-un fotbalist Cã are bani ºi are vile ºi se tunde la stilist, Da’ mi-o rãspuns un spaniol când l-am sunat pe Adi Mutu. Era socru-su’ ºi-o zis cã dacã mã prinde-mi rupe gâtu. Tu eºti frumoasã ºi creaþã, nu mai ai deloc mãtreaþã. Hai sã facem o iubiri ca Monica ºi cu Iri, Sã ne filmãm cum mâncãm ºi ce frumos te speli pe dinþi, Sã-þi filmeze bejula ca sã vadã-ai tãi pãrinþi Cã pe petale eu te þin ºi lângã mine vreau sã stai Ca sã te-apleci, ca sã mã pupi, ºi sã ne “Ai ai ai ai aiii!” Mioriþã laie, plângi în odaie Cã Petricã fãrã fricã o fugit cu altã oaie. Petricã Roman cel mai bun cioban Stã acum c-o mânã într-o altã lânã. Þine minte trei cuvinte de la baciul moldovan, Nu conteazã frumuseþea, un cioban e tot cioban. Nu cãta iubiri perfecte ca nea Nelu ºi cu Nina Care se pupau ca chiorii când partidul lua lumina. Porcu’ nostru are-o tonã, ºi mi-i foame da’ mi-i fricã Daca-l tai ºi-l þin afarã, nu se-mpute, nu se stricã? Þirr! La Þiriac la uºã, mustãciosul e bancher, Poate îl conving sã-mi deie bani sã-mi cumpãr frigider. Am citit eu din reviste cã iubeºte-o zânã bunã Care face emisiune cu moºnegii din comunã. O filma pi Þaþa Floarea cum se uitã-ncet spre uºã “- Vai, Sãndel, bãietu’ mamii… - Surprizã, plângi mãtuºã!” Dar surpriza cea mai mare, m-am spãriet de-am zis cã mor, Când la uºã mi-o rãspuns ªtefan Bãnica junior, Mi-o cântat un cântecel despre ghivetã ºi bideu ªi l-am rugat ca sã danseze pentru frigideru’ meu. Cu faitonu’ merg prin sat ºi toate fetele mã vedi, L-am luat peþitor pe cumãtrul Slim Shady. Vrau sã fac o nuntã mare, o grãmadã de parale, Sã mã-nsor c-o hahalerã ºi sã-mi fie naº Becali! Mãi Sãndele… nu fi prost… eu nu-s Erïc Roberts… îs ºefu’ de post Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 10 favourite stars | Ivy Thibault | 7 | 2,601 |
19 Jun 2012, 18:31 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
your favourite lyrics :x | Hayley M. Alden | 3 | 1,559 |
18 Oct 2010, 09:00 Last Post: Bella Emily Rose |
|