The beauty of the lake
|
19 May 2010, 07:42
|||
|
|||
Abigail privi pierduta cum Joe pleca din poienita.Disparu,fara sa-i pese de noua sa victima ce zacea fara suflare in iarba.
Fata se sprijini de trunchiul unui copac si se lasa sa cada in genunchi,sa o cuprinda durerea.Se uita ratacita la ochii de un albastru pur al lui Ted,gandindu-se la cate au pierdut amandoi.El,o viata fericita;iar ea,o viata cuprinsa de iubire,fara remuscari. Acum nu mai exista nimic.Doar durerea si ura fetei. "Totul s-a intamplat din vina mea",gandi Abigail,in timp ce lacrimile ii cadeau lin pe obraji."Sunt egoista,ma pretuiesc prea mult si de aceea merit sa mor.Cu tacerea mea,am ucis multe alte persoane ce vroiau sa-si traiasca viata." Toata viata isi va dori sa moara,sa fie alaturi de Ted.Dar daca va grabi procesul...? Abigail isi privi atenta bagheta.Va fi durere si atunci,sau va fi rapid? Fata isi duse bagheta la gat,dar inainte sa sopteasca un cuvant,zari pe cineva indreptandu-se in poienita....
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Secrets around the lake | Jennifer L. Campbell | 4 | 1,161 |
07 Aug 2011, 17:20 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
Strange things near the lake | Fleur Delacour | 1 | 1,001 |
04 Jul 2011, 14:28 Last Post: Fleur Delacour |
|