P.S. - Te iubesc II
|
19 May 2010, 15:08
|||
|
|||
Isabella Luminita River Wrote: Insa, in legatura cu faza "nu-mi place absolut deloc ficul tau!" am si eu ceva sa iti spun: nu esti obligata sa il citesti. Ok, nu-ti place, dar din bun simt, nu-mi reprosa mie asta. Mie imi place ce scriu, si poate chiar sunt persoane pe forumul asta carora chiar le place ficul meu. Si chiar daca sunt capitolele scurte, pana la urma e ficul meu si eu decid cand pun punct unui capitol. So.. Desi mi se pare cam ciudat. Pana acum iti placea, ori asta, ori ai mintit, si acum gata, dintr-o data nu-ti mai place? Ma face sa cred ca nu are legatura cu ficul in sine, ci cu mine. Gresesc ? sigur. Logik ca gresesti tiam mai spus in celelalte commuri ca ficul e bestial numi place pentru simplul fapt ca are capitolele prea scurte si da, e dreptul tau sa pui punct unui capitol cand vrei, nimic de reprosat dar imi place extrem de mult, atat de mult incat incepe sami para rau ca are capitolele atat de scurte sper ca nu miai luato in nume de rau, eu doar glumeam Si, Rose, daca nu miar placea, pur si simplu nu las mai citi si in niciun caz nu as lasa un comm in care sa spun ca numi place Eu chiar nu vreau sa mio luati in nume de rau, nu vreau sa ma cert cu nimeni, am fost doar ironica, si sper ca vam lamurit ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lasa-ma sa te iubesc.... | Ax Von-Dall | 12 | 3,830 |
19 Jun 2010, 15:19 Last Post: Ax Von-Dall |
|
P.S. - Te iubesc I | Isabella River | 185 | 27,380 |
07 May 2010, 19:45 Last Post: Bella Emily Rose |