O simpla vizita
19 May 2010, 15:19
Helena se uita cu interes , pe ascuns , la o alta pestera unde dormea dragonul sau.Charlie insa o observa si ii spuse:
"-Helena , ti-am spus ca.."dar acesta fu oprit de fata.
"-Of , bine , bine. De acum maine. Si MAINE jucam vajhat , ok? Nu lua in gluma provocarea aia , Charlie!"spuse Helena aproape pe nerasuflate si usor indignata.
"-Hm...pai pari cam suparata...da , o sa jucam vajhat , o sa jucam..."zise barbatul iar Bell rase cand o vazu pe Helena zambind satisfacuta de cum Charlie se lasa intimidat de Helena.
Cei trei plecara din pestera , lasandu-l pe tintatul-auriu sa doarma , iar acestia se indreptara spre barul "Coada De Dragon" . Numele , desigur , provenea de la terenul unde erau ingrijiti dragonii. Helena si Bell se asezara la o masa , in timp ce Charlie comanda 3 Berezero. Un vrajitor si un semielf aveau o mare disputa la masa din spatele lor.
"-Mi-ai promis ca imi dai in seara asta galeonii pentru pariu! Stii prea bine ca Vladimir a reusit sa isi faca rost in sfarsit de un hipogrif , si unul inca destul de salbatic!Acum , da-mi galeonii!"
"-De ce ti-as da ma rog? Eu nu am acceptat de la inceput pariul.N-ai sa vezi nici-un galeon , sau stecli de la mine!" si acesta zise apoi "Hm!" suparat.Acestia inca continuau sa se certe , pana cand Charlie care se apropia cu cele 3 pahare de Berezero le zise sa inceteze sau daca nu , sa iasa afara.
Fetele baura si un val de caldura le cuprinse.Era asa bine sa bei Berezero , sa asculti o cearta amuzanta si sa auzi de langa geamul deschis fosnetul copacilor din Padurea Ulmilor.Helena se gandi la cum va zbura din nou cu dragonul ei preferat , si astepta inca de cu seara nerabdatoare urmatoarea zi...Stabilise cu Bell sa vina acasa la ea si sa numai stea la han. Ajunsera acasa vesele , glumind amadoua si cand ajunsera in camera , Bell fiind obosita , adormi indata. Avea un somn linistit , nu cosmarurile de altadata , iar asta era un semn bun. Helena insa privi din patul sau in intunericul noptii pe fereastra si incet-incet somnul puse stapanire pe ea...

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 14 May 2010, 21:42
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 15 May 2010, 20:10
Re: O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 19 May 2010, 15:19
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 19 May 2010, 18:54
Re: O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 22 May 2010, 22:53
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 23 May 2010, 09:46
Re: O simpla vizita - by Helena Daphne Rose - 30 May 2010, 14:18
Re: O simpla vizita - by Bell Evans - 31 May 2010, 16:20