Your favourite lyrics:x
|
20 May 2010, 08:35
|||
|
|||
daca tot ati inceput cu smiley pun si eu niste versuri care imi plac enorm desi sunt cam vechi da asta nu cont
Multi spun ca sunt perfect Dar am nevoie de tine caci altfel sunt defect Multi spun ca sunt bogat Dar eu cersesc fericirea in patul tau sarac Multi spun ca sunt frumos Dar fara dragostea ta pot spune ca-s hidos Multi cred ca sunt genial Dar fara tine sunt doar un...un tip banal Si multi dintre ei te vor Sa fi jumatatea lor I-as bate cu mana mea Dar mana mea e prea ocupata cu mana ta Si crede-ma nu-i usor Sa lupt contra tuturor Pe bune i-as injura Dar gura mea e prea ocupata cu gura ta Multi spun ca sunt golan Dar cand esti tu langa mine ma simt un gentleman (yes) Multi vor sa mi te ia Dar chieia inimii tale i-ascunsa-n inima mea Multi cred ca n-are rost Dar niciodata mai sigur in viata mea n-am fost Multi cred ca pot gandi pentru noi Dar noi nu inseamna mai multi Noi inseamna doar doi Si multi dintre ei te vor Sa fi jumatatea lor I-as bate cu mana mea Dar mana mea e prea ocupata cu mana ta Si crede-ma nu-i usor Sa lupt contra tuturor Pe bune i-as injura Dar gura mea e prea ocupata cu gura ta Mana mea mana mea o tine strans pe a ta Gura mea gura mea o saruta pe a ta Ocupat ocupat doar cu persoana ta Prea ocupat sa mai fac altceva (da) Mana mea mana mea o tine strans pe a ta Gura mea gura mea o saruta pe a ta Ocupat ocupat doar cu persoana ta Prea ocupat sa mai fac altceva Si multi dintre ei te vor Sa fi jumatatea lor (I-as bate cu mana mea) I-as bate cu mana mea Dar mana mea e prea ocupata cu mana ta (Si crede-ma nu-i usor) Si crede-ma nu-i usor (Sa lupt contra tuturor) Sa lupt contra tuturor (Pe bune i-as injura) Pe bune ï-as ïnjura Dar gura mea e prea ocupata cu gura ta Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 10 favourite stars | Ivy Thibault | 7 | 2,601 |
19 Jun 2012, 18:31 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
your favourite lyrics :x | Hayley M. Alden | 3 | 1,559 |
18 Oct 2010, 09:00 Last Post: Bella Emily Rose |
|