Sfarsit de gimnaziu/liceu
20 May 2010, 15:41
M'am gandit sa deschid un astfel de topic, dat fiind ca nu am mai vazut niciunul pe forum.
Probabil multi dintre noi suntem la final de gimnaziu, unii poate chiar la sfarsitul liceului. Iar cei care inca va bucurati de anii acestia, pot sa spun ca sunteti cei mai norocosi!
Astazi la scoala am facut o activitate, gen ora de dirigentie filmata. A fost o experienta foarte ciudata, dat fiind ca a fost si prima oara. Dar oricum, pot sa spun nota 10+ pentru clasa mea. Nu m'am gandit niciodata ce pot ascunde colegii mei. Iar diriginta, ne'a uimit pentru a mia oara cu surprizele ei.
Ajunsa acasa, pot sa spun ca am plans. Si nu mi'e rusine cu chestia asta Am plans pentru ca am simtit cum ma rup de colectivul pe care l'am avut in ultimii 3 ani [~m'am mutat in clasa asta in a6a] si a fost foarte dureros. Nuj, cred ca amintirile din anii astia vor ramane intiparite pentru totdeauna in mintea mea. Si imi va fi atat de dor de anii de generala. De tot ce am facut, bune sau rele. Chiar si de profesori [~celebru va ramane cel de geografie Finna].

Voi ce credeti in legatura cu terminarea gimnaziului/liceului?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 20 May 2010, 15:41
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Rose Evans - 20 May 2010, 16:40
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Rose Evans - 20 May 2010, 17:40
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 20 May 2010, 19:32
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 21 May 2010, 13:51
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 02 Jun 2010, 14:02
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 10 Jun 2010, 14:31
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 10 Jun 2010, 14:48
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Lyra Dust - 10 Jun 2010, 21:27