Sfarsit de gimnaziu/liceu
20 May 2010, 15:50
si eu sunt la sfarsit de clasa o 8a si uneori imi pare foarte greu sa ma despart de unii colegi, dar in zilele in care sunt suparata pei ei, ma bucur ca se termina mai repede
eu din clasa I pana acum am avut cam aceiasi colegi, nu am fost amestecati la inceput de clasa a 5a
unii sau transferat, iar anul asta am fost uniti cu o alta clasa care a fost desfiintata
Avem sambata viitoare banchet si abia astept
cu o zi inainte de banchet o sa facem o serbare si sunt foarte emotionata, sper sa iasa super bina si sa nu incep sa plang+ ca o sa cant si la chitara la serbare
a inceput anul asta sa imi placa scoala mea foarte mult pentru ca sunt multe zile in care ne adunam aproape toti colegii si stam si vorbim, si radem si daca sar putea, as lua cativa profi cu mine dar pe cativa abia astept sai las sasi vada mai departe de cariera
cand ma gandesc ca o sa merg la liceu si nu o sa cunosc pe nimeni in clasa mea, uneori ma sperie gandul asta dar va trebui sa trec si peste asta
nush dc, nush cum dar imi va parea foarte rau ca o sami parasesc scoala si o sa imi fie foarte dor de prietenele mele, de cei care jucau "Cate oua are baba", de orele de chimie in care radem cu proful, de orele de engleza cu diriga-materia mea favorita si profesoara favorita- de pauzele in care cutare o gadila pe colega mea de banca, de pauzele in care incercam sa citesc si zgomotul facut de colegi sau cantecele cantate de un coleg colegei mele de banca sua muzica de la telefoane nu ma lasa sami desfasor activitatea
pur si simplu o sami fie or de toate

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 20 May 2010, 15:41
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Alice Morris - 20 May 2010, 15:50
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Rose Evans - 20 May 2010, 16:40
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Rose Evans - 20 May 2010, 17:40
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 20 May 2010, 19:32
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 21 May 2010, 13:51
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 02 Jun 2010, 14:02