O mica escapada
20 May 2010, 15:59
Helena ramase uimita de aparitia lui Bell. Se bucura ca era ea , si nu ca in ultima vreme , doar necunoscuti de la alte case. Dupa ce discuta cu ea , aceasta ofta si zise:
"-Stii , in ultima vreme sunt foarte epuizata...Dar incerc sa le fac fata temelor.Insa cred ca ar trebui sa renunt la o materie.Hmm..Aritmantie , in nici-un caz..Runele Antice nu..Grija fata de creaturile magice nu , nu vreau sa-l supar pe Hagrid cu toate ca aduce creaturi periculoase. Insa de curand am obisnuit sa adopt punctul lui de vedere in ce priveste creaturile magice. De exemplu , Dragonii mi se par nostimi acum.Dar sa revenim.."zise Helena.
"-Ce zici de Previziunile despre Viitor?"intreba Bell zambind.
"-Oare cum de nu m-am gandit?Multumesc! Si asa in ora de Previziuni stau si ma holbez degeaba o ora la un glob."spuse Helena razand. Fata se ridica din nou si se duse spre fereastra. Desigur , ploua in continuare.Intinse mana si simti imediat picurii reci care iti dadeau fiori de gheata dupa ce ai stat atata timp langa foc. Bell era acum cufundata intr-o lectura iar ochii ei se plimbau de-a lungul paginii repede.Helena o observa si zise:
"-Pare interesanta. Ce citesti?"intreba aceasta.
"-Plantele acvatice. Pare destul de interesanta."raspunse Bell si isi ridica privirea spre fereastra deschisa.
"-Inca mai ploua?Pot spune ca starea mea de spirit se potriveste perfect acum cu ploaia.."iar Bell ofta si inchise cartea pe care o termina de citit. Helena statea acum in fata focului si se juca de una singura Carti Care se Impart Singure.Bell se duse langa ea si cele doua incepura sa joace.Se pare ca veselia puse din nou stapanire pe fete...

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O mica escapada - by Helena Daphne Rose - 20 May 2010, 14:50
Re: O mica escapada - by Bell Evans - 20 May 2010, 15:24
Re: O mica escapada - by Helena Daphne Rose - 20 May 2010, 15:59
Re: O mica escapada - by Bell Evans - 20 May 2010, 19:58
Re: O mica escapada - by Helena Daphne Rose - 21 May 2010, 15:13
Re: O mica escapada - by Bell Evans - 21 May 2010, 15:14
Re: O mica escapada - by Helena Daphne Rose - 22 May 2010, 22:27
Re: O mica escapada - by Bell Evans - 23 May 2010, 09:24