Sfarsit de gimnaziu/liceu
|
20 May 2010, 16:40
|||
|
|||
Si pe m-a impresionat foarte mult activitatea de azi de la scoala...Ora de dirigentie filmata si zau ca mai aveam putin si plangeam...Aveam lacrimi in ochi pentru ca am ascultat cuvintele spuse de colegii mei si mi-am dat seama ca erau cuvinte calde si spuse din suflet.
Imi iubesc colegii, clasa, colectivul pe care il avem si pot sa spun ca sunt mandra ca fac parte din clasa a VIII-a A... Suntem foarte uniti in ceea ce facem, desi mai exista si dispute ca in orice clasa. Dar s-a intamplat de foarte multe ori ca un coleg sa faca o prostie, de exemplu, un baiat a spart geamul de la sala de sport... asa ca am pus toti bani si l-am ajutat pe coleg sa plateasca daunele. A mai iesit o data un scandal foarte mare, nu mai stiu exact care era motivul, insa stiu ca s-a cerut nota scazuta la purtare. Dar nu se stie faptasul, asa ca ne-am rirdicat toti in picioare si am spus ca am facut-o toti si daca vrea sa scada nota atunci sa o scada la toata clasa... Momentele astea iti raman ca amintiri pentru tot restul vietii, momente speciale petrecute cu prietenii tai. Diriga m-a impresionat azi foarte tare cand a zis o chestie pe care probabil, o sa o tin minte toata viata... Voi sunteti speciali si de aceea aveti nevoie de o atentie mai speciala Chiar am plans la faza asta...Adevarul este ca este o diriga de nota 10 fara care probabil ca toata clasa ar fi avut notele de la purtare de 8, sau daca nu mai putin...Asa le avem de 10 Tot anul am asteptat termibarea scolii si inceperea liceului...Dar acum regret asta...Poate ca vroiam doar sa scap de testarile astea nationale si de teze si de tot stresul ala....si credeam ca daca termin scoala am sa scap si de griji...Insa nu e adevarat...O sa-mi fie foarte dor de colegii mei si de profesorii care si-au facut mii de nervi incercand sa ne invete ceva... Nu pot sa le spun decat multumesc pentru tot si sa pasesc spre o noua etapa a vietii mele... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|