Sentimente pe hartie
|
20 May 2010, 17:42
|||
|
|||
Nu exista durere mai mare decat nepasarea.
As putea sa fiu lovita,fiindca n-as simti As putea sa fiu insultata,nu m-ar interesa Numai sa nu fiu lasata,sa plang in intuneric. Mai bine o rima alba,decat una cu pereche Mai bine o papadie,decat o floare rara As vrea sa ma usuc,si-apoi sa zbor ca puful Sa zbor departe,ca nimeni sa nu ma vada Sa nu stie ca am ochii cristalizati Sa nu aiba habar..ca asta doare cel mai tare Te inteapa,lacrimile te ard si te chinuie incet Si totusi nu vor sa se prelinga,ca sa scapi Multi mi-au zis ca puterea este totul Caracterul iti face viata asa cum vrei Si totusi...mai mereu sufletul conduce Asta fiindca nu toata lumea este asa rece Nici tu,nici eu...nu suntem facuti din gheata Numai norii stiu cum e sa strgi in vazduh Sa strigi fiindca ai nevoie sa fi ascultat Iar ceilalti sa fuga orbiti de veninul fricii Si sa fi suflat de vant incolo Ca sa ceri ajutorul si sfatul altcuiva Si la fel sa se intample,orice ai face Pana ai sa dispari departe...in taina ta Nu sunt un copil ideal,dar nici unul retras Macar stiu cand trebuie sa plangi,si cand sa razi Stiu ce e tristetea si fericirea la fel Stiu sa ascult pe cineva,si apoi sa fiu ascultat Stiu ca omul este ca si un fluture Se naste,creste si traieste tot mai bine Iar cand e in taisul aprig al mortii Isi da seama ca a trait prea putin,si ii pare rau Clepsidra i s-a oprit...a trait numai o zi Asta e o rima alba...si am simtit ca e momentul sa o postez,fiindca azi am avut o zi de cosmar,si fiindca mi-am aratat tristetea pe fata.Prima zi de la moartea Gridei...cand plang. [eu nu plang aproape niciodata ] ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|