Sentimente pe hartie
|
20 May 2010, 18:27
|||
|
|||
Nu e numai Ingrid...am avut o zi de cosmar.Azi mi-am amintit de doi dintre cei mai buni prieteni ai mei care au murit.Totul din preajma mea moare Azi am vazut un catel in ploaia,si l-am luat acasa.Era bolnav si cred ca avea labuta rupta.I-am dat lapte si ma pregateam sa-l uc la veterinar.Cand m-am dus sa ma schimb fiindca era uda leoarca,l-am lasat in sufragerie...m-am intors si l-am gasit mort.E ceva groaznic! Ai am plans toata ziua.Ceva imi spune ca a murit din vina mea,dar nu stiu de ce.E ceva de nedescris...chiar vroiam sa-l pastrez fiindca imi placea foarte mult.A fost un soc cand l-am vazut stand nemiscat.Am crezut ca dormea,dar nu era asa.Nu stiu cum sa zic...dar ma simt foarte rau.Azi mi-au venit toata amintirile in minte...a fost o zi groaznica.Si mi-am dat seama ca viata fiecaruia este ca o rima alba...nu are pereche si nici solutie.E greu sa o intelegi si e greu sa o duci mai departe,fiindca iti dai seama ca nu are capat si habar n-ai cum ai sa o inchei.... Ma bucur ca iti place
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|