Sfarsit de gimnaziu/liceu
|
21 May 2010, 11:53
|||
|
|||
Oare sunt singura ghinionista?
![]() La inceput am avut o clasa tare unita. Eram buni. Cei mai buni din scoala. Clasele 1-4 au fost ca un vis frumos... poate cei mai frumosi ani. Apoi, a inceput sa se destrame... Am avut ghinionul sa dam peste o diriginta... rea. Nu aveam voie sa miscam la ore, facea comunism cu noi, pe buna dreptate. Eram sanctionati la fiecare greseala. Profa, ce era de romana, avea povestea si motivele ei pentru care o facea, dar din pacate, i-am aflat povestea abia anul asta, nu o pot spune, trista, si... pu rir simplu nu pot xD. Clasa a 5-a a fost ciudata. O multime de schimbari. Lucruri noi. Elevii fierbeau in banci. Parca ne tinea in lanturi. Si asa elevii pleaca din cauza unor rautatii si nedreptatilor facute de profa respectiva. Printre care si unii buni. Vine a 6-a, apoi a 7-a, profa devine inspectoare, apoi e data afara de la inspectorat. Avem alt diringinte care nu ne poate stapanii deloc. Complicatii, chestii, clasa se cam destrama. Vin numai elevi prosti la invatatura. Nu mai eram uniti deloc. Eu cel putin ma simteam oribil la scoala... desi aveam note bune. Poate stiti si voi, sau nu, cum e sa fii printre cei mai buni intr-un colectiv idiot. Clasa a 8-a a fost insa, speciala, si, dupa multi ani, m-am simtit si eu ca si multi altii, in sfrasit BINE. In sfarsit ne-am mai trezit/maturizat. Eu cel putin, am fost ca un agent triplu la scoala. Pregatiri "secrete", iesitul cu gashca din clasa rivala, etc, etc, totul se termina din cate vad cu bine, dupa un an atat de agitat. Asa caci, abia astept liceul! Un nou inceput, pentru mine cel putin! ^___^ ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|